Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Holnap jön a Windows 7 béta

Bárki letöltheti az új operációs rendszert - ha elég gyors.

2009.01.08. 16:42 | szerző: Retee | kategória: Játék

Windowsból sosem lehet elég - cikázhatna az ember fejében a perverz gondolat, de valahogy a legtöbb user boldog lenne, ha egyszerűn csak az aktuális példánya nem kívánna mindenféle okokból lefagyni. Persze tény, hogy a Windows XP és a Vista már messze jár a 95, vagy a 98 gyönyörédes pillanataitól, mikor is ha az átkozott operációs rendszer úgy döntött, hogy ez a mai nap "bad day", akkor a gépet szétütve se lehetett meggyőzni az ellenkezőjéről. Pedig volt aki tényleg ezzel is próbálkozott.
De lassanként csak fejlődik a Microsoft üdvöskéje, még akkor is, ha a legutóbbi verzió, a Vista kissé ME szintre szaladt be, azaz a redmondi cég igen gyorsan megpróbálja lecserélni. Így aztán készül a Windows 7, amely eddig csak zárt körben volt tesztelhető, igaz az innen kiszivárgó információk alapján ezúttal tényleg egy egész korrekt Windows érkezhet a gépünkre. Ezt pedig, aki akarja, akár már holnap is kipróbálhatja, hiszen az MS közhíré tette, hogy pénteken megérkezik a 7-es publikus bétája, amelyet bárki letölthet, már ha siet, hisz elviekben csak az első 2,5 millió user teheti magáévá a bétát, amelybe amúgy időkorlát lesz beépítve. A Window 7-et holnap a hivatalos oldalról lehet tölteni, de magyar nyelvű nem lesz (csak angol, meg mindenféle más), ellenben elérhetővé válik a 32, és a 64 bites verzió is. ■

hozzászólások (5)

Germinator
Germinator 2009.01.08. 18:50
Most hülye vagyok, még sosem telepítettem operációs rendszert egy másikra, de hogyha ezt most letöltöm, és felteszem, akkor... hova lesz a Vista? Vagy bekapcsolásnál választhatok a kettő között? Vagy felülírja az előzőt? Vagy mi? Valaki magyarázza el:-(:-D
Gobiakos
Gobiakos 2009.01.08. 18:54
Telepíthetsz két ( vagy több ) operációs rendszert is egy partícióra. És igen, indításnál kell választani, hog melyik töltsön be.
Razor03
Razor03 2009.01.08. 18:56
Másik partícióra fel lehet rakni (pl d-re). Nekem van direkt egy spec winyó betéve, és 2 részre van osztva. Egyikre az XP van telepítve, másikra pedig Vista, és mikor bekapcsolom a gépet, választhatok a kettő közül. Amúgy én biztos nem raknám fel, teszteljék csak a fanok. Megnéztem a videót, ami a MS oldalán van, elég is volt.
Player47
Player47 2009.01.08. 19:35
Hát egy particióra nem valami jó ötlet 2 opredszert tenni mert összekavarodnak :(
-007-
-007- 2009.01.08. 20:35
Az tuti:-D
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.