Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Dome

Dome7 - az év bloggere

Mass Effect és Age of Conan akció; megvan az év bloggere.

2009.01.11. 20:30 | szerző: Retee | kategória: Dome

Eljött hát ennek a hétnek is a vége, mikor is ideje lenne hírt adnunk arról, hogy ki nyerte az első alkalommal kiírt, Az év bloggere versenyünket. Először azonban beszéljünk a shopról, ahol a legutóbbi erőteljes Electronic Arts akcióra a CD Projekt is válaszolt, így több terméküket is elérte az áresés kellemes állapota.
Kezdjük a sort egy MMO játékkal, méghozzá az Age of Conan - Hyborian Adventures-szel, melynek ára 12 ezer forintról zuhant le - majd' 6 ezerrel -, így most 5995 Ft-ért vásárolható meg, míg a gamecard ára is a felére csökkent, és 3995-ért vihető el. Aki viszont hagyományos szerepjátékra vágyik, annak itt a Mass Effect - a galaxist fenyegető összeesküvést sem kímélték az akciók, úgyhogy az alap 7990 után 30%-kal csökkenve 5593 Ft-ra mérséklődött le a magyar feliratos RPG ára. S végül, de nem utolsó sorban, ejtsünk szót a Race Driver: GRID-ről is - a kiváló, magyar felirattal rendelkező szimulátor szintén 7990 Ft-ról indult, ma viszont mindössze 3995 Ft-ba kerül.
Érdemes amúgy még ezen kívül is szétnézni a shopban, hiszen további CD Projekt termékeken is megmutatkozik az árzuhanás.
Figyelem: az akciós ár február 9-ig, illetve a saját- és forgalmazói készlet erejéig érvényes!
No de ennyit az akciókról mára, és most már tényleg térjünk át a sokak által várt végeredmény kihirdetésére. Szóljanak tehát a kürtök, éééés:

    • Nem történt meglepetés, azaz Jokerünk hozta a formáját, s mi elsőként gratulálunk Germinátornak, aki rendkívül magabiztosan, hatalmas előnnyel nyerte a 2008-as év legjobb Dome-os blogjának járó díjat. Nyereménye egy Logitech ClearChat Pro USB headset, illetve egy Legjobb Választás bögre és toll. Még egyszer gratulálunk neki, s persze sok sikert az idei évhez is!
    • A második helyre McCl@ne érkezett be - az ő ajándéka egy Rush for Berlin játékszoftver, egy Silent Hill DVD és egy Legjobb Választás széldzseki.
    • De ne feledkezzünk meg a harmadik helyezettől, Barthezzről sem, akinek ugyan energiaitalt nem tudtunk szerezni, de azért a gyors szívverésről gondoskodhat a Salánki Chardonnay 2004 fehérbor is, amelynek különlegességét a Logitech logó adja. A bort pedig egy Legjobb Választás hátizsákban, egy pólóba csomagolva kapja.

    Végezetül pedig szóljon a győztesek, s persze minden blogozónk tiszteletére az alábbi gyönyörű dal... ■

hozzászólások (0)

további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.