Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mobil

LG mobilok a CES 2009-en

Rengeteg kép, és némi információ a Szórakoztatóelektronikai Vásáron bemutatott készülékekről.

2009.01.16. 17:26 | szerző: Retee | kategória: Mobil

Az LG, a mobilkészülékek terén elért legfrissebb újításait mutatta be a 2009-es Nemzetközi Szórakoztatóelektronikai Vásáron, azaz a CES-en. Alább a készülékekről ejtünk pár szót, s persze néhány képet is láthattok az alanyokról.

  • LG Incite: Az Incite-ot a legújabb mobiltechnológiákkal szerelték fel, például Windows Mobile 6.1 Professional rendszerrel, valamint a Microsoft Office Mobile és a Microsoft ActiveSync 4.5 szoftverekkel. Az Incite továbbá HTML-alapú Internet Explorer webböngészővel, Windows Media Player 10 lejátszóprogrammal, valamint Wi-Fi kapcsolattal is rendelkezik. Az elegáns, keskeny kivitel és a 3 inches érintésvisszajelző képernyő mellett a 3 megapixeles kamera is biztosítja az egyszerű és gyors képrögzítést és - megosztást.
  • LG Invision: A készülékkel a felhasználók többek között eredeti minőségben nézhetnek egész estés műsorokat, és zenét is hallgathatnak. A kifejezetten tévénézéshez kialakított széles látószögű képernyő, az 1,3 megapixeles kamera, valamint a 3G sebességű videómegosztás mellett pedig Bluetooth kapcsolat segítségével vezeték nélkül férhetnek hozzá zenei, televíziós vagy egyéb hangtartalmakhoz, bárhol, bármikor.
  • LG Rhythm: A felhasználók 120 MB belső memórián tárolhatják kedvenc zenéiket és videóikat, melyeket kényelmesen el is érhetnek a speciális zenei gyorsbillentyű, illetve az 1 inches kör alakú interaktív érintőfelület használatával. A Rhythm a mobiltelefonok legújabb fejlesztésű szórakoztatási funkcióival rendelkezik, így például 1,3 megapixeles kamerával, Bluetooth 2.0 kapcsolattal, háttérzene-lejátszási lehetőséggel, valamint microSD memóriakártya csatlakozási lehetőséggel.
  • LG Lotus: A Lotus az elegancia és a csúsctechnológia kombinációja, így egyedülálló, keskeny kialakításával elnyerte a Red Dot Design elismert formatervezési díját is. A „One Click” szabadon alakítható felhasználói felület könnyen elérhetővé tesz számos olyan funkciót és szolgáltatást, mint a szövegbevitel, a webes használat, az e-mailezés, a „Sprint Navigation”, a „Sprint TV” vagy éppen a „Sprint Music Store”. A Lotus teljes QWERTY billentyűzete ideálissá teszi a készüléket a szöveges üzenetek, e-mailek vagy azonnali üzenetek küldésére. A mobil ezenkívül egyéb továbbfejlesztett funkciókat is kínál, többek között sztereó Bluetooth kapcsolatot, 2 megapixeles kamerát, valamint vezeték nélküli biztonsági mentést.
  • LG Dare: A Dare olyan nagyméretű, 3 inches érintőképernyővel rendelkezik, amely felismeri a kézírást és visszajelzést ad az érintésekről. A V CAST hálózati elérést is tartalmazó készülék rendelkezik továbbá egy 3,2 megapixeles, Schneider-Kreuznach optikával felszerelt vakus kamerával is, így a készülék nemcsak kiváló képminőséget biztosít, de olyan funkciókat is kínál, mint az arcfelismerés. A fényképszerkesztő programmal pedig a szegélybeállítások, a táj beállításai és egy humoros szerkesztőfunkció is közvetlenül elérhető a képernyőről.
  • LG Decoy: Ez a szétcsúsztatható telefon az első olyan készülék, amely diszkréten beépített, Bluetooth-alapú fejhallgatóval rendelkezik. Az öt irányba mozgatható vezérlőgomb az egyszerű navigációt szolgálja a „Verizon” hálózat átfogó vezeték nélküli multimédiás szolgáltatásai között.
  • LG Chocolate 3: Az új Chocolate 3 a szétcsúsztatható elődeivel szemben kagylószerűen nyitható keskeny modell, amely az elülső lapon lévő vezérlőgombbal is működtethető, A telefon a zenelejátszó mellett Bluetooth kapcsolatot és FM-adót is kínál, hogy az autóban is élvezhessük a zenehallgatást.
  • LG enV2: Az LG legkelendőbb üzenetküldő készüléke a teljes billentyűzettel együtt is az eddigi legkisebb és legelegánsabb eszköz. Azonban nemcsak az előző enV modell előnyeivel rendelkezik, hanem nagyobb belső kijelzőt és nagyméretű külső gombokat is kapott.
  • LG Vu: Az LG Vu érintőképernyőjén keresztül élvezhetjük a kristálytiszta tévéképet, a webes funkciókat, a képeket és videókat, valamint a mobil szórakoztatás legújabb vívmányait, így például zenelejátszót, 2 megapixeles kamerát, videómegosztást és Bluetooth kapcsolatot.
  • LG Rumor: A Rumor szabad teret kínál a kommunikációnak, köszönhetően a legújabb Bluetooth technológiának, a teljes duplex kihangosítónak, az azonnali üzenetküldő (IMS) és a mobil e-mail funkciónak, a kamerának, valamint a multimédiás üzenetküldési lehetőségnek.

előző
következő
LG mobilok a CES 2009-en
LG mobilok a CES 2009-enLG mobilok a CES 2009-enLG mobilok a CES 2009-enLG mobilok a CES 2009-enLG mobilok a CES 2009-enLG mobilok a CES 2009-enLG mobilok a CES 2009-enLG mobilok a CES 2009-enLG mobilok a CES 2009-enLG mobilok a CES 2009-enLG mobilok a CES 2009-enLG mobilok a CES 2009-enLG mobilok a CES 2009-enLG mobilok a CES 2009-enLG mobilok a CES 2009-enLG mobilok a CES 2009-enLG mobilok a CES 2009-enLG mobilok a CES 2009-enLG mobilok a CES 2009-enLG mobilok a CES 2009-enLG mobilok a CES 2009-enLG mobilok a CES 2009-enLG mobilok a CES 2009-enLG mobilok a CES 2009-enLG mobilok a CES 2009-enLG mobilok a CES 2009-enLG mobilok a CES 2009-enLG mobilok a CES 2009-enLG mobilok a CES 2009-enLG mobilok a CES 2009-en

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.