Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Need for Speed - dehogy van vége!

Három (négy) különböző stílusú NFS is készül: Need for Speed Shift, Need for Speed Nitro, Need for Speed World Online. Kép.

2009.01.30. 16:00 | szerző: Retee | kategória: Játék

Az Electronic Arts, hogy csökkentse veszteségét, több munkatársától, illetve fejlesztőjétől is megvált, no meg le is fújt néhány projektet. Ezek közül a legnagyobb névnek a Need for Speed számít, pontosabban már csak számított. Mert a Gamespot információi szerint az EA meggondolta magát, s inkább átdolgozta a koncepciót, így egy helyett mindjárt három NFS-re is felkészülhetünk.

    • Need for Speed Shift: PC-re, Playstation 3-ra, és Xbox 360-ra fejleszti az angol Slightly Mad Studios (melynek honlapján, már ott is a játék, úgyhogy ez nem pletyka), és az előző részektől eltérve, az EA ezúttal egy igazi hardcore szimulátort ígér a játékosoknak.
    • Need for Speed Nitro: az EA Montreal által készített NFS kapta az arcade jelzőt, igaz az első információk szerint ő csak Wiire, és DS-re érkezhet.
    • Need for Speed World Online: az EA Shanghai "műve" stílusát tekintve MMO, ráadásul a mostani hírek szerint egy ingyenesen játszható, PC exkluzív fejlesztésről van szó.

    Friss: úgy tűnik, hogy nem is három, hanem négy NFS készül. A negyedik cím azonban még nem publikus, s jelenleg csak annyit tudhatunk róla, hogy a Black Box fejleszti, és a jövőben fog játszódni. ■

Need for Speed SHIFT
A legutóbbi Need for Speed SHIFT cikkek, hírek

hozzászólások (12)

Retee
Retee 2009.01.30. 19:55
Ugyanazt az ázsiai modellt fogja használni, mint a magyar MMO szimulátor . Azaz alapvetően ingyenes a játék, viszont a licenszelt kocsikért fizetni kell. De lehet anélkül is.
LordMatteo
LordMatteo 2009.01.30. 20:05
Csak EA-t ismerve, ezek a kocsik igaz, hajszállal, de jobbak lesznek, mint az ingyenesek :P

Amúgy MMO autósat úgy lehet csinálni, ahogy MMOFPS-t: ranglistákkal.
afro
afro 2009.01.31. 10:57
"De lehet anélkül is." -> Need for Speed - Walking :D
AstorAnt
AstorAnt 2009.02.02. 14:20
Még marha rég, asszem olyan 2001 tájékán már az EA megcsinálta az NFS MMOját.Itt 2 okból nem tudnak róla sokan, egyrészt mert csak amerikai szerver volt(és hát akkoriban amúgy sem volt sok ember számára ismert dolog az MMO,sőt sokaknak még az internet is álom volt), másrészt mert a kezdeti NFS Motorcity nevet átnevezték Motorcity Onlinera hogy ne legyen megtévesztő, mivel a játékkal nem lehetett ugye netes kapcsolat nélkül játszani.Mellesleg elég új ötlet volt ez akkoriban, és ahhoz képest hogy akkoriban ez a téma gyerekcipőben járt elég sok dolgot lehetett benne véghezvinni.Versenyezhettél különböző tétekkel,voltak mindenféle bajnokságok meg eventek is.A kocsidat saját ízlésed szerint változtathattad, és a különböző alkatrészeket eladhattad elcserélhetted a többi játékossal.Korához képest nem volt rossz, bár akkoriban talán kissé megelőzte a korát(és hát még manapság is nehezen elképzelhető, egy csak fizetős autós MMO, ingyen játék lehetősége nélkül, akkoriban meg pláne nem volt annyira életképes az ötlet), így olyan 1-2 éven belül megszűnt.

Szal nem lesz ez akkora spanyol viasz ez a EA számára:)
KisCsirkee
KisCsirkee 2009.02.02. 14:23
Igen, emlékszem rá, egy marha régi 2001-es GameStarban olvastam róla, nagyon tetszett az ötlet, de 2001-ben még bőven a saját kora előtt járt, hiszen akkor nem volt még a fél világnak internet hozzáférése....
további hírek

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.

Injustice 2 sztori trailer Brainiac tálalásában

A második rész épp ott veszi fel a fonalat, ahol az első letette.

Idegenvezetés a Mass Effect: Andromeda hajóján

Új előzetes mutatja be a Tempestet és a gyomrában pihenő Nomadot.

Nintendo Switch részletek: március 3-án érkezik az új konzol

Az új Zelda játék is a nyitócímek között lesz.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #7

Végigvittük az ötödik küldetést. Legyezőt is nyerhetsz!