Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

DVD

Márciusban érkezik a Zuhanás DVD

A sejt rendezőjének káprázatos látványvilágú filmje.

2009.02.02. 14:05 | szerző: Dino | kategória: DVD

Március 17-én jelenik meg a Fórum Home Entertainment kiadásában a Zuhanás (The Fall) című film DVD változata.
Roy Walker (Lee Pace), a szomorú szívű, ám vakmerő kaszkadőr egy tragikus kimenetelű mutatvány közben lezuhan a lováról, így most magatehetetlenül fekszik egy városszéli kórházban. Egy napon besétál a szobájába egy kíváncsi kislány, Alexandria (Catinca Untaru), aki szintén a kórház lakója, és Roy varázslatos történetbe kezd rettenthetetlen hősökről, rejtélyes banditákról és csodálatos tájakról. A mese egyre viharosabb eseményei szinte megbabonázzák Alexandriát, és ahogy valóság és fantázia határai egyre jobban elmosódnak, Roy hamarosan elérkezettnek látja az időt, hogy rávegye a kislányt, szerezzen neki morfiumot, amivel mindörökre véget vethet megtört teste és szíve fájdalmának… A Zuhanás öt kontinensen forgatott, lenyűgöző látványvilágú film, mely kalanddal és végzetes indulatokkal teli világba repít magával.
Extraként két audiokommentár kerül a lemezre (az egyiken a rendező, Tarsem, a másikon Lee Pace és Nico Soultanakis író-producer, valamint Dan Gilroy író közreműködik), emellett pedig két kulisszák mögötti kisfilm és néhány kimaradt jelenet várja a nézőket. A filmet Dolby Stereo magyar és angol hanggal valamint 5.1-es DD angol hanggal lehet megtekinteni, magyar, angol és portugál feliratok közül választva. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.

Injustice 2 sztori trailer Brainiac tálalásában

A második rész épp ott veszi fel a fonalat, ahol az első letette.