Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Evochron Legends - képek, videó, demo

Megérkezett az "Elite"-ből merítő űrszimlátor demója.

2009.02.05. 16:35 | szerző: Retee | kategória: Játék

2009-ben valószínűleg már keveseknek mond valamit a név, hogy Elite - noha egy stílus nagyapját köszönhetjük személyében. Ellenben érkezett egy érdekesnek mondható projekt, amely kimondva-kimondatlanul merített a nagy öreg hagyatékából - igaz, az Elite elsősorban az űrben lezajló kereskedelemre helyezte a hangsúlyt, míg az Evochron Legends azért picit akcióorientáltabb. A fejlesztők fő célja mindenesetre a lehető legszabadabb játékmenet - lehet itt bármit tenni, amihez csak kedvünk szottyan. Háborúzni, kereskedni, kalózkodni, s emelett akár apró darabokra is lebonthatjuk az űrhajónkat, hogy aztán kedvünk szerint tápolhassuk fel. Igaz, azt azért nem szabad elfelejteni, hogy az Evochron Legends fél-profi munka, ám akit érdekel a stílus, az tegyen a demóval egy próbát.

előző
következő
Evochron Legends - képek, videó, demo
Evochron Legends - képek, videó, demoEvochron Legends - képek, videó, demoEvochron Legends - képek, videó, demoEvochron Legends - képek, videó, demoEvochron Legends - képek, videó, demoEvochron Legends - képek, videó, demoEvochron Legends - képek, videó, demoEvochron Legends - képek, videó, demoEvochron Legends - képek, videó, demo

hozzászólások (3)

Zookhaarh
Zookhaarh 2009.02.05. 17:51
Félprofi munka általában jobb mint a profi, mert a pénzt nagyobb hányadát a fejlesztésre és nem a marketingre költik, másrészt az ötletet és a fejlesztést sem csak profitorientáltan végzik, hanem még vannak lelkes amatőrök a csapatban. Lásd. Mount and Blade ( jó játék, kevés pénz ) World of GOO.
PanzerWolf
PanzerWolf 2009.02.05. 17:59
Nem lehet rossz.Régen mennyit játszottam az Elitekkel.:-)Főleg az eggyel.:love:
Playbahnosh
Playbahnosh 2009.02.05. 21:41
*/me nyáladzik :-P*

Tetszik, így a képek meg a videó alapján nagyonis. Amennyire látom, összerakhatod a saját hajóidat, le lehet menni a bolygókra, egész színvonalas az űrharc... Mondjuk nekem az ilyen űrszimulátorokban sosem a grafika számított, hanem az összetettség, és ez ebben a műfajban nagyon ígéretesnek tűnik. Pont az ellenkező oldalról fogja meg a dolgokat mint az X3, remélem legalább annyira jó is lesz :-)
további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.