Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Left 4 Dead Critic's Choice

A Valve bejelentette a kiegészítőt.

2009.02.06. 13:23 | szerző: Retee | kategória: Játék

A tavalyi év egyik legnagyobbat robbanó játéka a Valve nevéhez fűződik. Igaz, a Left 4 Deadről azóta kevesebbet hallani, illetve felerősödtek azon kritikák is vele kapcsolatban, hogy hamar kiismerhető, és megunható a játékmenet, így csak az első pár napban tudja lenyűgözni a játékosokat. Nos, a fejlesztők azért megtesznek mindent az újítások terén, így most bejelentették a Left 4 Dead Critic's Choice című csomagot, amely tartalmazza az alapjátékot, illetve a hamarosan megjelenő Survival Packet is. Az add-on és expansion között lebegő Survival Pack elvileg egy teljesen új játékmódot, illetve két új Versus kampányt is fog tartalmazni. Emellett pedig jön a Source Software Development Kit, amelynek friss változatát a játék tulajdonosai ingyen tölthetik le, s kreálhatják meg vele saját zombi vágóhídjukat. ■

Left 4 Dead Critic's Choice
A legutóbbi Left 4 Dead Critic's Choice cikkek, hírek

hozzászólások (1)

Lemon75
Lemon75 2009.02.07. 11:38
Hát igen... Nekem egyéb iránt talán a tavalyi év legjobb játéka, de sajnos sok igazság van a kritizálók véleményében is. Sajnos tényleg sokat csökken a játékélmény miután kiismerted a játékot. Az első napokban megunhatatlan, fenomenális, de aztán kezded ugyanazokat a begyakorolt, sablonos megoldásokat alkalmazni a megfelelő helyzetekben, és ez már kissé uncsi. Ott van például a Tank ami a kezdeti időkben puszta megjelenésével teljes káoszt okozott. Ma már jó ha ki nem röhögnek vele... Felgyújtják aztán addig szaladnak vissza amíg el nem ég.
Aztán ott vannak azok a negatívumok amiket csak a játékba szerelmesek nem hajlandók észrevenni. Piszok kevés a fegyver amihez az is hozzájön, hogy a mesterlövész puska nagyon gyenge szóval szerintem mínusz egy fegyver amúgy is.
Nagyon kevés ez a négy kampány! Elképesztő gyorsan kiismerhetőek, a pályák lineárisak és rövidek. Versusban ahol egy csapat túlélő játszhat egy másik csapat fertőzött ellen pedig csak két kampány játszható.
Igazából az van, hogy ebben a játékban még elképesztő lehetőségek vannak! Már csak reménykedhetünk, hogy élnek is ezekkel a fejlesztők.
A teljesen új játékmód jól hangzik, de a két új Versus kampány a "Death Toll" és a "Dead Air" ami már most is benne van a játékban, csak VS -ben nem játszható...
Az SDK megjelenése viszont nagyot fog dobni az új cuccok megjelenése terén az nagyon jöhetne már!
további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.