Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Nem lesz idén Aliens: Colonial Marines

Az AvP 3-mal együtt érkezhet a Gearbox akciójátéka, és az Obsidian RPG-je is.

2009.02.11. 18:49 | szerző: Retee | kategória: Játék

Nem alakul jól a Sega üzleti éve, hisz 235 millió dolláros veszteséget termeltek, amelynek következtében a kiadó kénytelen megválni 560 munkatársától. Egy ilyen veszteség azonban már korábban is érződik, így nem csoda, hogy több pletyka is keringett arról, bizony benne van a pakliban, hogy a japánok több fejlesztés alatt álló projektet is le fog fújni. Ebbe a körbe pedig beletartozott egy olyan név is, amelyért nagy kár lenne - az Aliens: Colonial Marinesról beszélünk. Nos, van egy rossz, és egy jó hírünk is. A jó: nem fújják le, a rossz: elhalasztják. A Sega közlése szerint mind a Colonial Marines, mind az Obisidian Alien RPG-je 2010-ben érkezhet - együtt az AvP 3-mal. Erősen idegenek uralta lehet ez a 2010-es év... ■

hozzászólások (2)

Tris
Tris 2009.02.11. 19:24
Azon gondolkoztam, miért van az, hogy olyan sok, a közeljövőben esedékes nagy címet halasztanak. A legjobb példa erre talán a Godfather 2. Már majdnem megjelent, talán hetek voltak hátra? Na de miért is kéne elhalasztani egy teljes évvel egy lényegében már kész játékot? Azután rájöttem: mert szar. Szokás szerint összehányták mindet, mert mi kis hülyék úgyis megvesszük. És ekkor becsapott a hitelválság, és most inkább halasztanak, mert belátták, hogy jobban járnak, ha fejlesztik még őket, és tuti a bevétel, mintsem kiadják a szennyet, ami esetleg megbukik. Jobban is teszik. Mindenesetre mi így járunk jobban. Remélhetőleg. Pedig már nagyon vártam az Alienst.
strar
strar 2009.02.12. 12:57
A gearbox fejlesztette, akik azért nem az elcseszett játékokról voltak híresek. 1 év halasztás elég nagy idő egy ilyen játéknál - az ut3-mas engine is öregszik, és a képek alapján a grafika inkább hangulatos, mintsem előremutató. Sajnálom a dolgot, a játék benne volt az idei várólistámban.
további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.