Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Dragon Age - külön előtörténet minden fajhoz

Hat erősen különböző alaphelyzetből kezdhetünk majd.

2009.02.12. 18:01 | szerző: Madrac | kategória: Játék

A BioWare a mai napon lerántotta a leplet hamarosan megjelenő, sötét hangulatú heroikus fantasy játéka, a Dragon Age: Origins hat történeti száláról. A játékosok karakterei minden fajjal máshonnét indulnak útnak, s egyedi események során át válnak a világ megmentéséért folyó küzdelem részesévé.
A háttértörténetek mindegyike több órás játékidővel, stratégiai kihívásokban bővelkedő küzdelmekkel, jókora felfedezendő területtel és sajátos hangulattal kecsegtet. A Dragon Age: Origins az elso BioWare játék, mely a többféle befejezésen túl többféle bevezetőt is kínál. A játékosok az alábbi szerepek valamelyikében vághatnak neki a nagy kalandnak:
Dalish Elf
Az utolsó "igazi elfek" közé tartozol; klánoddal együtt vándorolsz a nagyvilágban... míg bele nem botlasz néped múltjának egy különös relikviájába, mely elszakít mindattól, amit eddig a magadénak ismertél.
City Elf
Az emberfaj zsarnoki uralma alatt élsz, mióta az eszedet tudod… de mikor egy helyi hatalmasság a szokásjogra hivatkozva magának követeli jövendobelidet és tönkreteszi menyegzotöket, szabad folyást engedsz a benned forrongó indulatoknak, és a bosszú ösvényére lépsz.
Dwarf Commoner
Kaszton kívüliként nőttél fel egy olyan világban, ahol a származás mindennél előbbre való. Egy helyi bűnszövetkezet fejét szolgálod, mindenki átnéz rajtad… mígnem egy véletlen folytán a figyelem középpontjába kerülsz. Itt az alkalom, hogy bebizonyítsd: egy törpét nem a pedigréje, hanem a tettei alapján kell megítélni.
Dwarf Noble
A törpe uralkodó gyermekeként büszkén fogadod életed elso parancsnoki megbízatását... de hamar rádöbbensz, hogy az igazi veszedelem nem a földmélyi harcmezőn, hanem a nemesi intrikák labirintusában les rád.
Mage
Olyan adottsággal születtél, melyet a többség veszedelmes átoknak tekint. A világtól elszigetelten élsz a mágusok Körének tornyában, mióta az eszedet tudod; nevelésedről a hozzád hasonlók, felügyeletedről a rettegett templáriusok gondoskodnak. Már csak a végső próba van hátra – ha kiállod, erős vagy, ha nem, halál vár rád.
Human Noble
Tehetős és hatalmas vagy, famíliádat rangban csak a királyé múlja felül… diplomáciai és harci képességeid azonban kemény próbára tétetnek, midőn atyád kastélyát egy áruló az ellenség kezére játssza. Csak magadra számíthatsz: a család katonái – bátyáddal az élen – hadba vonultak.
A játékos a háttértörténet megválasztásával megválasztja karaktere főbb képességeit és elsődleges tapasztalatait is: a háttértörténet határozza meg helyét a világban, s azt is, miként vélekednek róla mások. E fázisban hozott döntései a történet egészére kihatnak, befolyásolják az eseményeket, a párbeszédeket és a történet mellékszálainak hozzáférhetőségét - így biztosítják, hogy minden újrajátszás különbözzön az előzőtől. ■

Dragon Age: Origins
A legutóbbi Dragon Age: Origins cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.