Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Call of Juarez: Bound in Blood - trailer, részletek

Nyáron érkezik a Bound in Blood.

2009.02.25. 19:43 | szerző: Retee | kategória: Játék

Több hónapja dolgozik már a Techland a Call of Juarez folytatásán, a Bound in Bloodon, amiben a már jól ismert szereplők előéletében ragadhatunk pisztolyt. Eddig azonban nem sok információ érkezett a projektről, most viszont végre konkrét részletekről is beszámolhatunk. Lássuk tehát, hogy mivel is csalogat az új rész:

  • Fegyverek hada: a speciális revolverekkel, és sima kézifegyverekkel kezdve, a korhű katonai gépfegyverekig mindennel oszthatjuk majd a halált. A Techland átalakítja, illetve finomítja az előző rész rendszerét, így például nagy hangsúlyt kap a pontos célzás a játékban, ami viszont logikus mód jóval több időbe fog telni, mint a vaktában lövöldözés.
  • Az úgynevezett Dual Collaborative játékmódban mindkét szereplő, Ray és Thomas is választható lesz, a két főhős stílusa azonban erősen el fog térni egymástól. Az egyik például a céllövészetben jeleskedik, míg a másik közelre szeret lődözni, de a két karakter speciális, csak az egyikük által használható fegyverekkel is fel lesz szerelve (dupla fegyverek, nagy távolságú karabély stb.), illetve különleges képességeiket (lasszó, dinamit stb.) is bevethetik majd.
  • A létező legvadabb vadnyugat vár majd ránk, teli ikonikus, a filmekből jól ismert karakterekkel és jellemekkel. Lesz itt áruló mexikói bandavezér, vagy épp bosszúra szomjas ezredes is - egyszóval a két testvérnek igen nagy szüksége lesz egy hordónyi lőszerre.
  • A "gyalogos" harcon kívül természetesen lóra is pattanhatunk, de ahogy egy vadnyugati alkotásnál az ember elvárja, száguldozhatunk majd postakocsin, vagy menekülhetünk például kenuval is.
  • A multiplayer mód pedig extra finomságokat is tartalmaz: több olyan pálya is vár majd az online párbajozókra, amelyek az egyjátékos részben nem szerepelnek. De maga a multi játék is "önfenntartásra" rendezkedik be, azaz nincs csak úgy vége az egésznek, a sheriffek és bűnözők jó ideig küzdhetnek egymással. Főleg mert a sötét utat választókra fejpénz is kerül, amelyet fokozatosan emelhetnek az újabb és újabb gaztetteikkel.

  A Call of Juarez: Bound in Blood a tervek szerint a nyáron érkezik - PC-re, Playstation 3-ra, és Xbox 360-ra. Trailer: ■

Call of Juarez: Bound in Blood
A legutóbbi Call of Juarez: Bound in Blood cikkek, hírek

hozzászólások (8)

dghost
dghost 2009.02.26. 13:18
Az első részhez nem volt szerencsém, de ez valóban jól hangzik.
ricsi9591
ricsi9591 2009.03.04. 14:22
Hello. Alig várom már,de remélem nem lesz olyan nagy gépigénye, hanem ilyen Farcry2 szinten lesz.:D Viszont a trailer-ből egyet nem értek, ki Ray barátja? Talán az lehet Billy apja? :-/
Creativ3Form
Creativ3Form 2009.03.04. 14:26
Az a tesója te, akit lelőtt! Hát, hogy játszottál az első résszel?!:-((:-D
ricsi9591
ricsi9591 2009.03.04. 14:34
JAH, de hülye vagyok.:D Ezt meséli sírva az egyik pálya töltésénél, hogy elő akarta venni a bibliát ő meg lelőtte a testvérét. Azon gondolkodok, hogy abba hagyom a GTA4-et és kijátszom még egyszer az 1. részét.:-D
ricsi9591
ricsi9591 2009.03.05. 08:50
Csak egytől félek, mekkora lesz a gépigénye? :-|
további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.