Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Watchmen - demo

Letölthető az átirat demója.

2009.03.05. 13:37 | szerző: Retee | kategória: Játék

Felkapottak lettek mostanság a szuperhősök, hiszen Batman, Superman, vagy épp X-Menék is rengeteg szemet vonzanak a mozikban. Nem meglepő tehát, hogy az idei év egyik legjobban várt filmjének a Watchment tekinthetjük, amely képregény formájában már sikert sikerre halmozott a tengerentúlon. A filmnek - amely még a héten a mozikba kerül - pedig készül a játék átirata is, ennek érkezett meg ma a kipróbálható demója, tessék tölteni.

előző
következő
Watchmen - demo
Watchmen - demoWatchmen - demoWatchmen - demo

hozzászólások (7)

McCl@ne
McCl@ne 2009.03.05. 15:40
Én meg egy picit nevetek... :)
Most komolyan: mit vártatok? Szerintem nem erőszakolja meg a képregényt, mert annak értelmes és épeszű olvasója tudja jól, hogy mire számíthat, ill. mennyire lehet játékba ültetni azt a sztorit... Amúgy ha már itt tartunk, mint a legtöbb dologból, ebből is egy jobbféle szerepjátékot tudnék elképzelni, ahol aztán csak az alkotói fantázia húzhatna falat a képregény szellemisége és a játék felfogása közé.
Sevores
Sevores 2009.03.05. 15:48
Igaz... de hogy pont a Watchmenből csinálnak hack-n-slasht, az valahol szomorú. (A képregény két (kis jóindulattal három) db akciójelenetet tartalmaz.) Egyszerűen lehetelen átültetni játék formába, hiszen nem sok minden történik benne. Párbeszédekből, monológokból és elbeszélésekből áll a 90%-a.
Germinator
Germinator 2009.03.05. 15:55
Mondjuk épp ezért furcsa, hogy egyáltalán miért kell játékot készíteni belőle:-D De McCl@ne-nek igaza van, valami szuper szerepjátékot lehetne csinálni belőle... már ha tényleg erre lenne szüksége a világnak.
AstorAnt
AstorAnt 2009.03.05. 22:34
Nehezen tudnám elképzelni, hogy egy ilyen license-t ne lovagoljon meg valaki, csupán azért mert nehéz lenne belőle képregényhez hű játékot csinálni:)Én (a kiadó helyében)még CE-t is csinálnék belőle díszdobozzal,képregénnyel, kis artworkel meg pólóval dupla árért:D
NORBY999
NORBY999 2009.03.16. 13:06
skacok honnan szedtetek le hozzá rar csomagolo kulcsot?
:-((
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.