Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Stalin vs. Martians trailer

Az első videó a stratégiáról.

2009.03.09. 23:52 | szerző: Madrac | kategória: Játék

Megjelent az első videó a Stalin vs. Martians című stratégiáról, melyben érdekes módon powerupok és más hasonlók is helyet kapnak a hadszíntéren. Már maga az alaphelyzet is elég érdekes, de lesz még cifrább is ha meglátjátok Sztálint a videóban. ■

Stalin vs. Martians
A legutóbbi Stalin vs. Martians cikkek, hírek

hozzászólások (24)

T-Jay
T-Jay 2009.03.11. 14:30
Nah várjál, agyament és agyament közt is van különbség. Ez azért...kib@szott nagy túlzás. Ekkora majomrakás gamet. Jééé! Nem hiszem el, h létezik ilyen b+! Ez még viccnek is rossz basszus!
georgee
georgee 2009.03.11. 14:59
ez vmi vicc? aprilis 1-je nem most van...:S
Dilikutya
Dilikutya 2009.03.11. 15:17
Nem állítom, hogy nem kellenek az ilyenek is, én is elszórakozok a jobbakkal. De egysíkú a piac. Minden játék a csilivili grafikával akar kitűnni, sehol egy eredeti ötlet. Azért, mert valami humoros, még nem kell gagyinak lennie. Kivéve, ha nincs humorérzéked.
Nem véletlen, hogy szinte kizárólag olyan játékokat veszek elő többször is, amikhez még az én gépem is erőmű, meg jóval újabb.
Kipróbáltam a Crysis-t maximum beállításokkal is, szép volt, jó volt, de azon kaptam magam, hogy unom, nem köt le. Úgyhogy mikor hazamentem, feltettem az Alien vs Predator 2-őt, és elkönyveltem magamban, hogy nesze nektek izgalom és feszültség.
Persze korántsem biztos, hogy a Stalin vs. Martians jó játék lesz, de kellenek az ilyenek, mert unalmas már, hogy minden egy kaptafára készül. A játékosok zöme buta, egydimenziós és igénytelen. Nem vágyik semmire, csak egyszer feltelepítős szórakozásra. És milyen szó az, hogy gémer...
Indigo
Indigo 2009.03.11. 15:21
Azért humor és humor között óriási különbségek vannak... Pl. sokan "röhögnek" az amerikai pite filmeken is, mert állítólag humoros, de szerintem csak szánalmas.
"Agyament" pedig ne a játékmenet legyen, legfeljebb a poénok, ha azok ízlésesek és nem erőltetettek, és szituációtól függően jól eltaláltak. Tudnám példának hozni a Bard's Tale-t, ami tényleg vicces játék, olyan igazi térdcsapkodós poénokkal. De ez alapján a trailer alapján ez egy blőd, balfasz játék lesz... Persze ki kell várni a végét, majd meglátjuk.
Drukala
Drukala 2009.03.11. 15:33
Ez érdekesnek ígérkezik, ki tudja, talán még a végén valami jó is összejön belőle :D
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.