Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Hearts of Iron: Doomsday - letölthető a Pogessor mod

Letölthető a magyar mod, ami nem csak a magyarokat dolgozza át a második világháborús stratégiában.

2009.03.15. 17:04 | szerző: Retee | kategória: Játék

Az elmúlt időben többször is írtunk már a Paradox második világháborús stratégiájának a folytatásáról, a Hearts of Iron 3-ról, amíg azonban nem készül el, maradjunk egy picit az előző résznél. A HoI második részéhez (pontosabban a Doomsday/Armageddonhoz) a mai napig rengeteg mod készül, melyek közül több teljesen átdolgozza a játékmenetet. Ma egy magyar kiegészítést mutatnánk be, a Pogessort, amely azonban nem csak a magyarokat frissíti fel. A Pogessor mod, melyet már évek óta fejlesztenek, részleges honosítást is tartalmaz, emellett pedig átalakítja a kémkedést, és az alapnál is jóval történelem hűbbé varázsolja a HoI-t. Bekerült szinte minden Magyarországot érintő történelmi esemény - az olimpiától kezdve a pontos hadsereg neveken át, a valóságos politikusokig, de ez csak 1-2 részlet az ezernyiből. A srácok még jelenleg is folyamatosan dolgoznak a frissítéseken, egész a játék harmadik részének a megjelenéséig, akkor pedig elkezdik az új epizódot is átdolgozni. A mod immár tőlünk is letölthető, illetve fórumunkon lehet kérdéseket feltenni, ötleteket jelezni a fejlesztőknek.

előző
következő
Hearts of Iron: Doomsday - letölthető a Pogessor mod
Hearts of Iron: Doomsday - letölthető a Pogessor modHearts of Iron: Doomsday - letölthető a Pogessor modHearts of Iron: Doomsday - letölthető a Pogessor modHearts of Iron: Doomsday - letölthető a Pogessor modHearts of Iron: Doomsday - letölthető a Pogessor modHearts of Iron: Doomsday - letölthető a Pogessor modHearts of Iron: Doomsday - letölthető a Pogessor modHearts of Iron: Doomsday - letölthető a Pogessor modHearts of Iron: Doomsday - letölthető a Pogessor modHearts of Iron: Doomsday - letölthető a Pogessor modHearts of Iron: Doomsday - letölthető a Pogessor mod
Hearts of Iron II: Doomsday - Armageddon
A legutóbbi Hearts of Iron II: Doomsday - Armageddon cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.

Injustice 2 sztori trailer Brainiac tálalásában

A második rész épp ott veszi fel a fonalat, ahol az első letette.