Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Resident Evil 5 nyitóbuli

Zombik és konzolok a Kuplungban.

2009.03.16. 12:00 | szerző: Dino | kategória: Játék

Örvendetes módon egyre sűrűbben rendeznek már hazánkban is egy-egy nagyobb játék megjelenése kapcsán nyitóbulikat, azaz nemzetközi nevükön "Launch Partykat". Gondoljunk csak a World of Warcraft: Wrath of the Lich King megjelenésekor tartott jelmezversenyre, vagy a Lips megjelenésére. A március 13-án, pénteken boltokba került Resident Evil 5 esetében se volt másként.
Minden azzal kezdődött, hogy két héttel ezelőtt egy rejtélyes szövegezésű levél érkezett, két fotóval, miszerint rejtélyes vírus ütötte fel a fejét hazánkban. Még egy "ellenszérumot" tartalmazó fecskendőt is mellékeltek (ami persze alapvetően egy toll, de igen mókásan néz ki a benne lévő piros folyadékkal). A rendezvény helyszíne a Király utca egyik szórakozóhelye, a szándékosan lepukkant designt képviselő Kuplung volt, ahol mintegy 250 fő jelent meg, a játéklapok képviselőitől kezdve áruházak munkatársain át a korábban meghirdetett képpályázat nyerteséig, no meg néhány ismert személyiség is tiszteletét tette, mint Csányi Sándor színész, Kiss Ádám stand-up humorista, vagy a Divatsuli játékhoz arcát és hangját adó Barbee.
Az este 9 órai kezdéskor a sorozat néhány rajongójától láthattunk előadást, melynek főszereplői természetesen zombivá maszkírozott fiatalok voltak. Sajnos a hangosítás hagyott némi kívánnivalót maga után, így csak a két főbb szereplőt lehetett nagyjából hallani, utána már, amikor a játékot mutatták be, gyakorlatilag követhetetlenné váltak a dolgok. A műsor után aztán beizzították a sok-sok Xbox 360 konzolt, hogy bárki kipróbálhassa a Resident Evil sorozat ötödik epizódját, akár egyedül, akár az új kooperatív játékmódban.
Végül pedig álljon itt néhány fotó a buliról, melyekért köszönetet mondunk Moldova György Dávidnak, a Microsoft közösségi és online marketing menedzserének. ■

előző
következő
Resident Evil 5 nyitóbuli
Resident Evil 5 nyitóbuliResident Evil 5 nyitóbuliResident Evil 5 nyitóbuliResident Evil 5 nyitóbuliResident Evil 5 nyitóbuliResident Evil 5 nyitóbuliResident Evil 5 nyitóbuliResident Evil 5 nyitóbuliResident Evil 5 nyitóbuliResident Evil 5 nyitóbuliResident Evil 5 nyitóbuli
Resident Evil 5
A legutóbbi Resident Evil 5 cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.