Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Sims 3 - DRM nélkül

Nem fog online másolásvédelmet tartalmazni a harmadik rész.

2009.04.01. 18:25 | szerző: Retee | kategória: Játék

Továbbra sem örvend túl nagy megbecsülésnek a DRM nevezetű másolásvédelem, melynek alapfeltétele, hogy a játékot megvásárló felhasználónk a neten aktiválja a korongot. Ami ugyan logikus, csakhogy időnként az igazi vásárlókat is képes megtréfálni. Ettől függetlenül egyre több játék használja ezt a megoldást, még akkor is, ha a tapasztalatok szerint egyelőre nem túl nehéz megkerülni a netes aktiválás problémáját. Az Electronic Arts azonban most bejelentette, hogy a júniusban érkező The Sims 3 nem fog DRM védelemmel rendelkezni, így csak egy egyszerű "product key" szükséges elindításához. A kiadó kommentje szerint minél kevesebb vásárlónak akarnak nehéz perceket szerezni az esetleges DRM bugokkal, ezért most nem kívánják az online védelmet erőltetni. ■

The Sims 3
A legutóbbi The Sims 3 cikkek, hírek

hozzászólások (24)

tibi6893
tibi6893 2009.04.03. 13:29
Lehet(és ez sokszor előfordul...), de sajna amikor a WoW-ot oltják, akkor a többség idióta és ki se próbálta csak úgy a levegőbe(de a poén hogy egyik warcraft játékkal játszott, csak leszólja mert hát crysis után nincs más játék).
Én sajnos 1x, egy kedves barátom jóvoltából 5 percig élvezhettem a sims nyújtotta lehetőségeket, és egyszerűen elborzasztott
Ráadásul akkor még nem bontakozott ki ez a kiegészitősdi, az csak később....
Player47
Player47 2009.04.03. 14:11
Látod neked milyen rosszul esik ha valaki fikázza a wow-ot? Én sose játszottam vele, nem is érdekel, de mégsem megyek a wow tpoicba hogy jaj már megint egy ujabb kieg...meg pénzlenyúlós netes sz*r... nem érdekel, nem játszok vele, nem is foglakozok vele. Kész.
razak
razak 2009.04.03. 14:18
"Az a játék egy nagy rakás szar és mindenki retardált idióta aki játszik vele"
Pontosan ez szúrja a szememet főleg,hogy a húgom is játszik vele így magamra veszem és pl. egy Crysisben sem látok több értelmet mint egy Sims-ben mégsem láttam egy Simsest sem lemilitarista alienvadászosozni a topikban résztvevőket.
Mellesleg kezdetetk óta nyomom a WoW-ot és nem tudok a pvp hatása alól szabadulni annyira élvezem mégis ,ha azt nézem és lesarkítom idióta módon is csak egy virtuális öltöztetőbaba amolyan G.I Joe.főként fiúknak.:-D

Az EA üzletpolitikája(nagy része legalábbis)és ez a rendszer ahogyan lehúzzák apró változtatásokkal az utolsó bőrt is erről a törzsközönségről az már más tészta és azt én sem tartom helyesnek és köbvetendőnek.
tibi6893
tibi6893 2009.04.03. 14:22
Tökm1 hogy jöttél-e a WoW topikba, itt leoltottad szóval...... és te bevallod hogy ki se próbáltad(és ez a kurvanagy baj...).
Aztán, a WoW kiegekből össz-vissz 2 van, és ezekben nem csak pár új tárgy van mint a simsben.Az eddigi dolgok mellett rengeteg új helyszín,tárgy,küldetés jön, és tovább halad a történet nem beszélve a játékelemekről, és lehetőségekről.
Sajna amíg nem próbálod ki nem értheted.


Multis játék mindig jobb, sokkal jobb móka mint egyedül a gép ellen....
tricsi25
tricsi25 2009.04.03. 16:19
Én csak a Sims 2-vel játszottam és engem igazán nem tudott lekötni. Pedig az elején még érdekes volt hisz ilyen stílusú játékal nem igazán játszottam még de valahogy aztán elmennt a kedvem a játéktól, olyan monoton lett. Nálam egy olyan erős közepes a játék hisz hangulata van de nekem egy idő után ez a hangulat el laposodik.

És az előbb leírtak miatt nem is igazán hozott lázba a hír hogy lesz Sims 3, de esetleg ha majd lejebb megy az ára akkor lehet hogy megveszem.
további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.