Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Mafia 2 - gameplay videó

Végre bemutatkozik a cseh remek.

2009.04.20. 15:26 | szerző: Retee | kategória: Játék

Mostanság nem nagyon hallhattunk a Mafia második részéről, melyről pár hónapja még több új, igaz nem túl sokat mutató trailer jelent meg, a cseh fejlesztők azonban ezúttal kárpótolnak minket, hisz végre egy gameplay trailer is érkezett. ■

Mafia II
A legutóbbi Mafia II cikkek, hírek

hozzászólások (53)

balays82
balays82 2009.04.21. 12:17
Ehhez annyit tennék hozzá, hogy Coppola már magától a ténytől lett rosszul, hogy egyáltalán játék készül a trilógia alapján. Egyszer olvastam valahol, hogy még a filmek esetében sem lelkesedett túlságosan, ha akciójelenetet kellett forgatnia, és mivel a játékokról az volt a véleménye, hogy csak agyatlan lövöldözésről szólnak, ezért teljesen elzárkózott a projekttől. Annak, hogy az első rész kritikán aluli lett, nem sok jelentősege volt, ha Mafia szintű lett volna, akkor sem érdekelte volna őt tudomásom szerint.

Egyébként, hogy az erdeti témához is hozzászóljak, öröm végre mozgásban látni a második részt, talán van rá esély, hogy idén tényleg meg is jelenik. Remélem, nem csak konzolokra, hanem a jó öreg PC-re is.
Creativ3Form
Creativ3Form 2009.04.21. 12:28
Nocsak, ezt nem tudtam. Én csak arról hallottam, hogy nem volt megelégedve a végeredménnyel, de ez így nem semmi.

Amúgy szép is lenne, ha egy olyan játéknak, aminek az első része kimondottan PC-re lett fejlesztve és csak évek múltán adták ki konzolra, szóval szép lenne, ha pont PC-re nem jönne a második rész. Ám ettől azért nem félek, utólag nem hiszem, hogy visszavonják az előre beharangozott platformokat.
balays82
balays82 2009.04.21. 12:38
Egy kicsit félreérthető voltam. Attól nem félek, hogy nem jelenik meg PC-re. Viszont állítólag a konzolos változatok valamivel előbb jelennek meg, de remélem, nem lesz több hónapos csúszás, és még PC-re is megérkezik idén.
KisCsirkee
KisCsirkee 2009.04.21. 12:40
Mivan? A Mafia 2 féllábon, bekötött szemmel, hátra tett kézzel is kiveri a sz@rt a Godfather II-ből! :D Srácok, ez a játék..... ezt nem lehet elkúrni, év játéka, és kész! :D
Mexx009
Mexx009 2009.04.22. 15:10
Godfather II a közelébe sem ér a Maffia 2höz. Bár arra azért már kiváncsi lennék hogy a GTA 4et veri e mert arra is igencsak megvan az esélye mint anno az egynek.
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.