25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Mafia 2 - gameplay videó

Végre bemutatkozik a cseh remek.

Írta: Retee 54 hozzászólás

Mostanság nem nagyon hallhattunk a Mafia második részéről, melyről pár hónapja még több új, igaz nem túl sokat mutató trailer jelent meg, a cseh fejlesztők azonban ezúttal kárpótolnak minket, hisz végre egy gameplay trailer is érkezett.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Mafia II

Platform:

Fejlesztő: 2K Czech

Kiadó: Take 2 Interactive

Forgalmazó: Cenega Hungary

Megjelenés:
2010. augusztus 30. PC
n/a: PS3, X360

» Tovább a játék adatlapjára

HOZZÁSZÓLÁSOK

Mexx009
Mexx009 [1]
Godfather II a közelébe sem ér a Maffia 2höz. Bár arra azért már kiváncsi lennék hogy a GTA 4et veri e mert arra is igencsak megvan az esélye mint anno az egynek.
KisCsirkee
KisCsirkee [16989]
Mivan? A Mafia 2 féllábon, bekötött szemmel, hátra tett kézzel is kiveri a sz@rt a Godfather II-ből! :D Srácok, ez a játék..... ezt nem lehet elkúrni, év játéka, és kész! :D
balays82
balays82 [14276]
Egy kicsit félreérthető voltam. Attól nem félek, hogy nem jelenik meg PC-re. Viszont állítólag a konzolos változatok valamivel előbb jelennek meg, de remélem, nem lesz több hónapos csúszás, és még PC-re is megérkezik idén.
Creativ3Form
Creativ3Form [33858]
Nocsak, ezt nem tudtam. Én csak arról hallottam, hogy nem volt megelégedve a végeredménnyel, de ez így nem semmi.

Amúgy szép is lenne, ha egy olyan játéknak, aminek az első része kimondottan PC-re lett fejlesztve és csak évek múltán adták ki konzolra, szóval szép lenne, ha pont PC-re nem jönne a második rész. Ám ettől azért nem félek, utólag nem hiszem, hogy visszavonják az előre beharangozott platformokat.
balays82
balays82 [14276]
Ehhez annyit tennék hozzá, hogy Coppola már magától a ténytől lett rosszul, hogy egyáltalán játék készül a trilógia alapján. Egyszer olvastam valahol, hogy még a filmek esetében sem lelkesedett túlságosan, ha akciójelenetet kellett forgatnia, és mivel a játékokról az volt a véleménye, hogy csak agyatlan lövöldözésről szólnak, ezért teljesen elzárkózott a projekttől. Annak, hogy az első rész kritikán aluli lett, nem sok jelentősege volt, ha Mafia szintű lett volna, akkor sem érdekelte volna őt tudomásom szerint.

Egyébként, hogy az erdeti témához is hozzászóljak, öröm végre mozgásban látni a második részt, talán van rá esély, hogy idén tényleg meg is jelenik. Remélem, nem csak konzolokra, hanem a jó öreg PC-re is.
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (54 db)