Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Fallout: New Vegas - bejelentve

Az Obsidian fejleszti az új Falloutot.

2009.04.20. 16:53 | szerző: Retee | kategória: Játék

Bár utoljára az Interplay kapcsán olvashattunk a Fallout névről, azért az új jogtulajdonosok sem hanyagolják el a poszt-apokaliptikus világot, hisz a DLC-k mellett immár biztos, hogy kapunk egy Fallout 3,5-öt is. A projektet, mely a Fallout: New Vegas címet viseli ugyanis nem nevezhetjük sem egyszerű kiegészítőnek, sem teljesen új résznek. A fejlesztést például ezúttal már nem a Bethesda végzi, erre ugyanis a kiegészítők, és folytatások révén nagy hírnévre szert tett Obsidiant kérték fel, akik persze örömmel vágnak bele az új cím elkészítésébe. A New Vegasról egyelőre annyit tudhatunk, hogy bár a harmadik rész motorját használja, valószínűleg itt vége is a közös ismerettségnek, hisz sem a történetben, sem a játék rendszerében nem támaszkodnak a srácok az előző epizódra, ráadásul a futtatáshoz nem is lesz szükség az alapjátékra. Érdekesség, hogy az Obsidian fejlesztői között ott található az Chris Avellone is, aki a Fallout 2 egyik kiemelt fejlesztője volt.
Úgy tűnik tehát, hogy jó kezekbe került a folytatás, ám megjelenésére még várnunk kell, hisz a New Vegas csak valamikor 2010-ben érkezik a boltokba - PC-re és konzolokra egyaránt. ■

Fallout: New Vegas
A legutóbbi Fallout: New Vegas cikkek, hírek

hozzászólások (26)

davkar9
davkar9 2009.09.11. 22:26
Én speciel nem játszottam az 1-2 vel viszont a 3 nagyon bejött. Ha nagyon muszáj akkor térjenek vissza a gyökerekhez, nekem mindegy csak ne olyan legyen hogy az ember a billentyűzetet legszívesebben belevágná a monitorba. Na meg mindenképpen találják el a hangulatot, a Fallout 3-ban nagyon jó volt (már amennyire a poszt apokaliptikus környezet jó:D)
SShark
SShark 2009.09.11. 22:53
Az 1-2-nek piszkosul jó hangulata és természetesen a maga korában a grafikája is viszonylag elfogadható volt. Nálam mondjuk a grafika ebben a műfajban nem sokat számított. Ha viszont .:[Kain]:. szemszögéből nézzük akkor ott is simán jelen van az igazság mert az Elder Scrolls sémára írt harmadik rész már bőven más szemszögből is értékelhető. Mindenesetre a harmadik rész kedvelőinek továbbra is öszinte szívvel ajánlom az 1-2-t mert a hangulata teljesen rendben van és a harmadik részben is becsülettel igyekeztek megőrizni a feelinget azaz a világ eléggé hasonló érzéseket kelt a játékosban.
gothmog
gothmog 2009.09.16. 12:32
Ott a pont!:-)
Tetszett nekem a Fallout3, szó sem róla, hangulatban abszolút hozta az első két részt, de nekem nagyon hiányzott a "papír alapú rpg"-sebb megközelítés. Arról nem is beszélve, hogy Fallout1-2-őt minden évben végig tudnám játszani (illetve végig is játszom két-három évente) újra és újra, néha kicsit másabb fejlesztésű karit kipróbálva, míg a Fallout3-ról már most tudom, hogy ugyanaz lesz a sorsa, mint az Oblivionnak. Mert elsőre nagyszerű volt, főleg az első 20-30 játékóra, szó sem róla. De hiába jön majd meg az "ihletem" hozzá néha, és veszem elő újra, majd törlöm is 1-2 nap után, mert egyszerűen másodjára már semmit sem fog tudni adni.
De persze ízlések és pofonok. Én még ezeken a régebbi CRPG-ken "nevelkedtem", és simán el tudom fogadni/meg tudom érteni Kain véleményét is, mert tisztában vagyok vele, hogy neki vszg. ezek az újabb, 2000 utáni alkotások jelentik azt, amit nekem a MM6, Fallout 1, BG 1, Albion vagy akár az olyan még régebbi gammák, mint mondjuk a Lands of Lore 1 vagy Betrayal at Krondor.
.:[Kain]:.
.:[Kain]:. 2010.07.16. 20:01
mondjuk a MM 6-al (might and magic-re gondoltál, ugye? :D) pont játszottam mert teljes game volt valamelyik újság mellé, és tetszett is, de a Fallout 1-2-Tactics-ot is próbáltam, valahogy nem jöttek be anno, nem is volt elég az angoltudásom sem még, és a real-time játékok jobban meg is fogtak, bár egy Gorky 17 pl kurvára odatapasztott a monitor elé, lehet, hogy egy magad fajta vérbeli crpg-snek ez már egy kis hülye egyszerű játék volt, de nekem az volt a Heroes széria mellett a legemlékezetesebb és legjobb körökre osztott játékélményem.
gothmog
gothmog 2010.07.16. 20:21
Might and Magic 6, igen:-)
Mondjuk furcsa viszonyban vagyok vele, mert az a játék nálam hatalmas nagy emlék, a maga idejében imádtam, összességében hónapokat tököltem el vele (párszor végigvittem) de ma már nem tudnék vele játszani. De ezzel együtt is nagy kedvenc. Szerintem az egész M&M széria legjobb darabja (bár sokan a VII. részre esküdnek)

A Gorky17-nek nagyon jó volt a rendszere, és igen kemények voltak a harcok, oda kellett figyelni. Nekem csak a gagyi történet, és az eszméletlenül erőltetett, belőlem minduntalan gúnyos röhögést kiváltó oroszos akcentusú szinkron miatt nem jött be.

Amúgy kissé megkéstél a reagálással, nem?:-D
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.