25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Forged by Chaos - RPG, CryEngine 2-vel

Gameplay videó a fantasy/steampunk világban játszódó szerepjátékról.

Írta: Retee 11 hozzászólás

A Panzar csapatát úgy látszik hidegen hagyja a tény, hogy az MMO piac igen erősen telítve van mostanság, s ennek ellenére is bíznak online szerepjátékuk, a Forged by Chaos sikerében. A fantasy világban játszódó, ám steampunk elemeket is tartalmazó RPG különlegességeként amúgy a grafikát említhetjük meg, pontosabban a fizikai motort, hisz ez az egyelőre még nem túl sokat használt CryEngine 2. A rengeteg küldetéssel, hatalmas, és kissé groteszk világgal büszkélkedő szerepjátékról most egy tech demo érkezett, melyben a fejlesztők bemutatják az aréna harcot.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

További képek

  • Forged by Chaos
  • Forged by Chaos
  • Forged by Chaos
  • Forged by Chaos
  • Forged by Chaos
  • Forged by Chaos

HOZZÁSZÓLÁSOK

tibi6893
tibi6893 [4981]
Ha mondjuk valaki nem a Wow-on függ hanem mondjuk éjjel-nappal Marozik az mennyiben másabb? Ugyanúgy függ egy játéktól,Igaz a WoW-tól többen függnek, de ez ember és lélek kérdése....


Témához hozzászólva, szerintem hülyeség,de lehet jó sül ki belőle...(bár ez 2 sebből komolyan vérzik:az egyik a grafika/engine ami igencsak lejjebb viszi a vásárlókat illetve az MMORPG mivolta a játéknak.Eleve a fizetés miatt kevesebben játszanak MMO játékokat illetve MMORPG fronton a WoW mindenki elől elszipkázza a játékosokat :D)
Kanduhrka
Kanduhrka [9380]
Csak gúnyból írtam ezt...:) Amúgy meg a fórumról talán én rühellem a legjobban a WoW-ot, úgyhogy itt ki is szállnék a dologból, nem akarom megint magamra haragítani az "élet-nélküliek" népes táborát...:D

Meg nem is tartozik ide...
Narxis
Narxis [92]
Is.

Hidd el, hogy nagyon fontos szempont, de ha megnézed a többi Blizzard játékot, nem a gépigényükről beszéltek az emberek.

Egyébként meg minél kevesebbet kell költeni gépfejlesztésre annál több marad havidíjra.:-D
Christoph
Christoph [4806]
Ez sem utolsó szempont!

Bár, aki ki tudj fizetni a havidíjat, annak tán jobban telik gépfejlesztésre is.
Kanduhrka
Kanduhrka [9380]
Szóval akkor azért népszerű, mert minden gépen elfut?:D
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (11 db)