25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Elven Legacy demo

Letölthető a fantasy világban játszódó stratégia demója.

Írta: Retee 4 hozzászólás

Már a boltok felől kacsintgat a Paradox által kiadott Elven Legacy melynek fantasy világában az elfek és az emberek csapnak össze. A színes, mágia szőtte birodalomban persze nem csak a már említett két nép él, de ők a legesélyesebbek egy új, minden eddiginél erősebb birodalom felépítésére. A 1C: Ino-Co csapata által készített stratégia elviekben nemlineáris küldetéseket, és többféle multiplayer módot tartalmaz, emellett pedig - az editor segítségével - saját kampányokat és missziókat is alkothatunk majd. Akit pedig érdekel egy kis fantasy stratégia, az ne fogja vissza magát, hiszen immár tőlünk is letölthető a játék demója:

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Elven Legacy

Platform:

Fejlesztő: 1C:Ino-CO

Kiadó: Paradox Entertainment

Megjelenés: 2009. április

Minimális rendszerigény: Pentium 4 1,5 GHz/Athlon 2000+ 1,5 GHz, 512 MB RAM, GeForce FX 5700/Radeon 9600 vagy jobb videokártya 128 MB memóriával, 3 GB HDD

Ajánlott konfiguráció: Pentium 4 2,4 GHz/AMD 3500+ 2,2 GHz, 1 GB RAM, GeForce 6800/Radeon R850XT 256 MB memóriával

» Tovább a játék adatlapjára

HOZZÁSZÓLÁSOK

Indigo
Indigo [1282]
Fantasy Wars nekem nem jött be, elég sótlan és rágós volt... Szerintem ez sem lesz jobb, bár sosem lehet tudni. Később talán kipróbálom.
Retee
Retee [1560]
De, standalone kiegészítő.
McCl@ne
McCl@ne [13401]
Nem kötekedésképpen, meg az is lehet, hogy rosszul informált vagyok, de ez nem a Fantasy Wars kiegészítője? Csak mert a hír erősen azt sugallja, hogy ez egy önálló játék. Legalábbis semmi nem utal a FW-ra.
Aztán az is lehet, hogy én nem értek valamit...
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (4 db)