Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Quake IV

2001.08.11. 23:54 | szerző: Madrac | kategória: Játék

Végre megtörtént az új játék bejelentése a QuakeCon-on és így kiderült, hogy a találgatások legnagyobb esélyese a Quake IV lesz az új játék tényleg. De ellentétben a feltételezésekkel, nem egy többjátékos módok garmadáját felvonultató játékot kapunk, hanem visszatérnek a Quake II világához és az egyjátékos módhoz. A Doom III kissé továbbfejlesztett motorja dobog majd ebben a játékban is, azonban magát a programot nem az id Software készíti, hanem inkább átpasszolják a feladatot a Raven-nek, akik többek között a Soldier of Fortune-t is készítették. ■

Quake 4
A legutóbbi Quake 4 cikkek, hírek

hozzászólások (19)

Aruns
Aruns 2001.12.12. 12:11
Szerintem még jó sokat is fognak ezzel a motorral szakítani...
Egyes esetekben jó az engine licencelés, de nem jó, ha mindenki azt teszi, mert ez egyben kerékkötője is a fejlődésnek. Ti mit gondoltok erről?
pipu
pipu 2001.12.13. 12:26
Szerintem jó a licenselés, mert ha mindenki újat akarna csinálni, akkor elég sokáig nem lenne normális FPS. Hiszen nagyon sokáig tart, amíg egy olyat megcsinálnak, mint a Quake III. Az id sem kezdi mindig teljesen nulláról, gondolom a sajátjaikat fejlesztik.
Meg több pénzük is van rá, mint a kezdőbb feljelsztőknek. A Renegade-nek is új motorja lesz, látszik is rajta, hogy már mióta csinálják!
nrob
nrob 2001.12.28. 21:31
Igazad van. Gondoljunk csak arra milyen jó játékok készültek a Quake2 motorjára: Half-Life, Kingpin, stb. Azonban ezeknél általában még hozzá is tettek, tehát csak az alapot vették meg.

Death666: tudomásom szerint a Trinity eredetileg a Quake3 engine neve lett volna
Xteve
Xteve 2002.08.02. 09:59
Ha 3 évvel ezelőőt atták volna ki a Quake 4-et, tutira megvettem volna. De az utóbbi időkben már többet játszom interneten! Tehát aki olyan mint én, és így áll a dologhoz, az inkább az Unreal Tournament 2003-ra várjon, ugyanis arra nem kell sokat várakozni!
okoska3000
okoska3000 2002.08.02. 10:18
Hát én meg kizárólag single playerrel nyomom, nekem kell sztori, meg ilyenk, engem meg a netes gamák nem izgatnak, úgyhogy jó, ha lesz Unreal 2, Quake 4, Doom 3, meg ilyenk...
további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.