25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Gobliiins 4 - demo

Megérkezett a kalandjáték demója.

Írta: Retee 4 hozzászólás

A 90-es évek elején jelent meg a mókás kalandjáték, a Gobliiins első része, melynek azért nem kapkodták el a folytatásait, hisz a negyedik epizód csak jó tizenöt évvel később - mostanság - jelenik meg. A játékba szokás szerint logikai/kirakós elemeket is becsempésző fejlesztők mindenesetre remélik, hogy méltó folytatást hoznak össze, s immár eljött a bizonyítás ideje. A Gobliiins 4-nek ugyanis ma megérkezett a kipróbálható verziója, tessék tölteni.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Gobliiins 4

Platform:

Kiadó: Kalypso

Megjelenés: 2009. április

Minimális rendszerigény: Pentium 4 1,8 GHz, 512 MB RAM (Vista esetén 1 GB), DVD-ROM, 1,2 GB HDD, GeForce FX/Radeon 8500 vagy jobb videokártya

» Tovább a játék adatlapjára

HOZZÁSZÓLÁSOK

Quandom
Quandom [2]
Hát igen, tényleg hagy maga után némi kivetnivalót a megjelenítése, de amúgy nekem nagyon tetszik. Meg mivel béna voltam és eltüntettem az előző három szériát (a gépemről is meg amúgyis lehet valami atom biztos helyre elraktam), ezért fellélegeztem amikor kiderült hogy a 4-hez adják az első három részt is:-D
Dilikutya
Dilikutya [167]
Ez a 3D-s megjelenítés tényleg csúnya, rajzoltan sokkal hangulatosabb lenne, de manapság az már nem divat sajnos, pedig az ilyen humoros kalandjátékoknál szerintem előnyös.
csuvi
csuvi [5613]
jópofa. a játékmenet maradt a régi, viszont a grafika nagyon gagyi. ha már mindenképp fejleszteni akartak, inkább tupírozták volna fel az - amúgy baromi hangulatos - eredeti programét kicsit, mert ez a "félháromdé" izé valami katasztrófa..
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (4 db)