Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Eidos - új Hitman, Thief 4(?), Deus Ex 3

A cég bízik a Kane & Lynch film elkészültében.

2009.05.11. 15:59 | szerző: Retee | kategória: Játék

Az előző hírrel szinkronban az Eidos nevében beszélő Ian Livingstone egy interjúban több játékukról és tervükről is beszélt röviden. Ezeket gyűjtöttük most egy csokorba:

  • Új Hitman: "Dolgozunk az ügyön, ám hivatalosan egyelőre semmit sem jelenthetek be, még a megjelenési időt sem. Így bármilyen Hitman körül keringő pletyka csak spekuláció.
  • Kane and Lynch 2 az idén? "Nem lehetetlen, de az ellenkezője sem az. Ezt most még nehéz megjósolni, mivel jelenleg a konzolos fejlesztés zajlik, és nehéz megjósolni, hogy mikorra készülünk el."
  • Kane and Lynch - a film: "Szeretnénk ha lenne, de még nem indultak el a munkálatok. Úgy tűnik azonban, hogy közeledik az idő. Igaz a hír, hogy tárgyaltunk Bruce Willis-szel, ám több konkrétumot most még nem mondhatok. Az mindenesetre pozitív, hogy Hollywoodot egyre jobban érdeklik a számítógépes játékok hősei. Van már Tomb Raider és Hitman filmünk, remélhetőleg lesz Kane & Lynch is, de nincs kizárva egy újabb Lara Croftos alkotás sem.
  • Thief 4: "Nem, nem, erről nem tudok semmit sem mondani. Na jó, egy valamit igen. Elvégeztünk nemrégiben egy közvélemény-kutatást, s ebből az derült ki, hogy az általunk birtokolt nevek közül ettől a címtől jönnek leginkább izgalomba per-pill az emberek. Ebből végülis vonhatsz le tanulságokat, de én nem erősítek meg semmit.”
  • Deus Ex 3 - megjelenés: "Idén már nem." ■

Hitman 5
A legutóbbi Hitman 5 cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.