Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Eidos - új Hitman, Thief 4(?), Deus Ex 3

A cég bízik a Kane & Lynch film elkészültében.

2009.05.11. 15:59 | szerző: Retee | kategória: Játék

Az előző hírrel szinkronban az Eidos nevében beszélő Ian Livingstone egy interjúban több játékukról és tervükről is beszélt röviden. Ezeket gyűjtöttük most egy csokorba:

  • Új Hitman: "Dolgozunk az ügyön, ám hivatalosan egyelőre semmit sem jelenthetek be, még a megjelenési időt sem. Így bármilyen Hitman körül keringő pletyka csak spekuláció.
  • Kane and Lynch 2 az idén? "Nem lehetetlen, de az ellenkezője sem az. Ezt most még nehéz megjósolni, mivel jelenleg a konzolos fejlesztés zajlik, és nehéz megjósolni, hogy mikorra készülünk el."
  • Kane and Lynch - a film: "Szeretnénk ha lenne, de még nem indultak el a munkálatok. Úgy tűnik azonban, hogy közeledik az idő. Igaz a hír, hogy tárgyaltunk Bruce Willis-szel, ám több konkrétumot most még nem mondhatok. Az mindenesetre pozitív, hogy Hollywoodot egyre jobban érdeklik a számítógépes játékok hősei. Van már Tomb Raider és Hitman filmünk, remélhetőleg lesz Kane & Lynch is, de nincs kizárva egy újabb Lara Croftos alkotás sem.
  • Thief 4: "Nem, nem, erről nem tudok semmit sem mondani. Na jó, egy valamit igen. Elvégeztünk nemrégiben egy közvélemény-kutatást, s ebből az derült ki, hogy az általunk birtokolt nevek közül ettől a címtől jönnek leginkább izgalomba per-pill az emberek. Ebből végülis vonhatsz le tanulságokat, de én nem erősítek meg semmit.”
  • Deus Ex 3 - megjelenés: "Idén már nem." ■

Hitman 5
A legutóbbi Hitman 5 cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.