Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Hardver

Logitech infra-Bluetooth konverter PlayStation 3-hoz

A PS3-at is vezérelhetjük Harmony távirányítókkal.

2009.05.24. 10:07 | szerző: Dino | kategória: Hardver

Júliusban érkezik a boltokba a Logitech Harmony Adapter for PlayStation 3, melynek segítségével infrás Harmony távirányítóinkkal is irányíthatóvá válik majd a PS3. Az átalakító az infra jeleket Bluetooth-on keresztül továbbítja a PlayStation 3 felé, így a XrossMediaBar funkcióit és a DVD vagy Blu-ray lejátszást is irányíthatjuk egy univerzális távirányító segítségével, nem szükséges külön Bluetooth vezérlőre beruháznunk ehhez. Az összes, szám szerint 51 darab PS3 parancsot kiadhatjuk így egy Harmony távirányító segítségével. Mivel a Harmony Adapter Bluetooth kapcsolatot használ, nem foglal a PS3 USB portjaiból sem, viszont csak a Logitech Harmony univerzális távirányítóival működik. 49,99 eurós áron, 1 év garanciával lesz kapható. ■

hozzászólások (4)

mucius
mucius 2009.05.24. 16:28
a gyári sony remote meg 7500 huf (26 euro). xD
Dino
Dino 2009.05.24. 16:34
mucius: Igen, de ennek konkrétan az a lényege, hogy a Harmony univerzális távirányítókkal is vezérelhesd a PS3-at. Tehát hogy ne kelljen eggyel több távirányító az asztalra, hanem egyetlen eggyel irányíthass mindent. Kb. másfél éve használok egy Harmony 525-öset, és az a tapasztalatom, hogy tényleg jelentősen megkönnyíti az életet egy ilyen: ha DVD-t akarok nézni, megnyomok két gombot (Activities, majd a DVD-hez rendelt gomb), melynek hatására a távirányító szép sorban elvégez mindent, amit 3-4 különböző távirányítóval kellene csinálni: bekapcsolja az erősítőt, a DVD játszót és a projektort, mindent a megfelelő inputra rak, majd a DVD-nek még egy Play-t is kiad.
mucius
mucius 2009.05.24. 17:14
hát én a 40 rugó különbözetért (ugye min 32 egy harmony plusz ez még 15) elhalandóskodnék akár 2 db remote-tal is :). sőt, jó lenne nekem a ps3 controller is (bár ez így kétkezes). :) mondjuk én budgetfigura vagyok :)
Dino
Dino 2009.05.24. 18:05
mucius: 11ezer jelenleg a legkisebb Harmony. De nem lehet mindenki a célközönsége ennek a terméknek :-))
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.