Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Modern Warfare 2 - itt az igazi trailer

Végre megérkezett a beígért bemutatkozó videó.

2009.05.25. 11:59 | szerző: Retee | kategória: Játék

Az elmúlt napokban már mutattunk egy rövidke Modern Warfare 2 trailert, mely azonban csak 1-2 új képkockában tért el a több hetes bemutatkozó videótól. Most viszont megérkezett az Infinity Ward által beígért hosszabb verzió is, tessék rátapadni: ■

Call of Duty: Modern Warfare 2
A legutóbbi Call of Duty: Modern Warfare 2 cikkek, hírek

hozzászólások (58)

Indigo
Indigo 2009.05.26. 18:19
Fail. Nem én voltam :)
cygary
cygary 2009.05.26. 18:19
Biztos... :-D
Tötyi
Tötyi 2009.05.26. 19:31
Nem szoktam multizni, így engem elsősorban a single része érdekel a dolognak. Ilyen szempontból pedig a CoD 4 volt a legpörgősebb, leginkább filmszerűbb FPS számomra. A scriptek használata nem zavart a sokadik végigjátszás során sem. Úgy voltam vele, mint a jobb filmekkel - sokadszorra is ugyanolyan, mégsem lehet megunni.
Ezzel, valamint a szintén sokat kritizált kötött játékmenettel úgy vagyok, hogy ha tartják legalább az eddigi minőséget, akkor sokkal jobb szórakozást tud nyújtani, mint pl. a Far Cry 2 totális szabadsága, ahol viszont az ellenfelek újragenerálásának módja agyoncsapta az összes pozitívumot, és rövid úton repült a gépemről. A CoD 4 a mai napig fent pihen...
Az árképzés az megint más tészta, mert 12k nem csak annak sok érte, aki inkább multira használja, sőt - tekintettel arra, hogy a mai játékok többségében a single finoman szólva sem szokott hosszúra nyúlni, azok még rosszabbul járnak, akik elsősorban ezért veszik meg a játékokat.
GustyX
GustyX 2009.05.26. 21:59
Ez nagyon durva!!!! Év FPS sztem!
Viszont nekem úgy tűnik, hogy itt inkább 3-5 fős squadokban fogunk érvényesülni, és nem a USMC színeiben, hanem vmi elit egységként.
Mondom ezt úgy, hogy az első részt(megfelelő gép hiánya miatt, nem sokáig, mivel a demo tökéletesen fut ultra low-on, a hangulat meg így is nagyon ott van) videok, cikkek, demo alapján ismerem!

Egyébként a video HD-ben nektek is akad? Többi nem, csak ez.
Szabip
Szabip 2009.05.27. 20:17
Csak annyit ehez az értelmetlen BF és CoD vitához, hogy mind a kettő a maga nemében mást képvisel. Miért ne férhetne meg egymás mellett mind a kettő én spec BF2 fan voltam 2 évig toltam a kiegekkel együtt aztán meguntam majd jött a CoD4 és abba esetm bele és már 1,5 tolom multiban.

Mind a kettőt imádom mind a mai napig, mind a kettőnek megvannak a jó és rossz oldalai is.
Az hogy a Cod scriptelt csak a filmszerüségét segíti elő ami által olyan vizuális orgiát kapunk mint a játéktörténeti atomrobbanás, vagy a C130 as bevetés, Csernobilról nem is beszélve igaz csak 20 perc de ez a 20 perc szőröstül bőröstül felfalja a Satlkert... Nem hinném hogy ez akkora baj lenne ilyen élmény mellett. Az újrajátszahtóságával sincs baj én simán 2x végigtoltam magasabb nehézségi szinten sokkal több kihívást jelentett.

A BF2 ben bedig a 64 fős multi meccsek és a járműves harc jelenti az élményt, de az nem annyira a komandózásara épít még a CoD igen a BF világa inkább a klasszikus US Army Rangerek harcára épít, nagy tűzerővel durr bele, de ez nem von le az értékéből, félreértés ne essék.

A BF 2 is év játéka volt csakúg mint a CoD 4 és ez az aminek örülni kellene, amúgy nekem a polcomon lesz ősszel a Bad Company 2 is és a MW2 is mert megférnek egymás mellett...
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.