Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Csúszik a Mafia 2

Akár 2010-re is átcsúszhat a folytatás.

2009.05.27. 18:20 | szerző: Retee | kategória: Játék

Míg a BioShock kapcsán jó híreket közölt velünk a Take 2, addig sajnos egy másik nagy névnél kapunk egy picit a sötét oldal ajándékából is: csúszni fog a Mafia 2. Eredetileg a Take 2 október 31-ig kívánta boltoka küldeni az év talán legjobban várt akciójátékát, ám azzal az indokkal, hogy a fejlesztőknek több idő szükséges ahhoz, hogy minden ott legyen a folytatásban, ami kell, végül átrakták a következő üzleti évre. Ez konkrétan annyit jelent, hogy az új dátum valamikor november 1 és a következő év április 1-je közé esik, így lehetséges, hogy csak 2010-ben fogunk egy maffiózó bőrébe bújni. ■

Mafia II
A legutóbbi Mafia II cikkek, hírek

hozzászólások (15)

Gump
Gump 2009.05.29. 09:57
Bár nekem a mai napig talán a kedvenc játékom a Mafia, de azt mondani anélkül, hogy játszottál volna a még meg sem jelent Mafia 2-vel (nem tudom, hogy a GTA IV-gyel játszottál-e), hogy a GTA szarabb elég erős. Nem bírom én sem, amikor pénzügyi dolgok miatt tologatnak megjelenéseket, viszont a kiadó részéről ez teljesen érthető. Ha egyszerre jelenik meg, lehet, hogy többen csak az egyiket vennék, ha van közte idő, akkor lehet, hogy mindkettőt. Gondolom én.
Lacko
Lacko 2009.05.29. 10:05
Igazad van. Elnézést kérek! Elragadott az indulat, hogy ilyen hülyeség miatt kell újabb egy évet várni. ;)
balays82
balays82 2009.05.29. 10:24
Nyilván jogos a felháborodása mindenkinek, aki régóta várja már a játékot (megjegyzem, egy éves csúszásról azért nincs szó). Ugyanakkor - ahogyan Gump is írta - a kiadó szemével nézve teljesen érthető a lépés, főleg mert a legutóbbi pénzügyi jelentés szerint veszteséges a cég, jóformán a The Lost and Damned DLC és a DS-re kiadott GTA: Chinatown Wars termeli egyedül a bevételt. Az újabb DLC (The Ballad of Gay Tony) egészen biztosan milliós eladásokat fog produkálni, nyilván ezt részesítik előnyben, a Mafia folytatásával szemben, aminek az első része - bár valóban zseniális játék - konzolon nem aratott éppen osztatlan sikert. PC-n igen, de az egyértelmű, hogy erre alapozva ma már nem lehet garantálni a második rész sikerét.
.:[Kain]:.
.:[Kain]:. 2009.05.29. 11:20
dehát ezt ki mondta? ez max pletyka, nem? valószínű, hogy még tökéletesítik, azért csúszik, nem más miatt. ennyi. egy pletykán/feltételezésen miért kell így felhúzni magad?
Lacko
Lacko 2009.05.29. 11:29
Nekünk annak idején ezt mondták Csernobilról is: csak pletyka... :)
további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.