Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

E3 2009

Sony - az új "kontroller"

Az Xbox és a Wii után a Sony is bemutatta a saját terveit. Látványos videók.

2009.06.03. 13:51 | szerző: Retee | kategória: E3 2009

Nemrég mutattuk be az Xbox új vezérlési lehetőségét, mely igen látványos eredményeket produkálhat, persze az nagy kérdés, hogy a gyakorlatban vajon hogy fog mindez működni. Reméljük hamarosan kiderül, most viszont lássuk a Sony saját terveit, melyben szintén szerepet kap a kamera, ám ezt egy speciális kontrollerrel is megtámogatják. A tegnapi bemutatós mindenesetre egész viccesre sikerült, ami nem is csoda, hisz a próbaalany láthatóan nehezen birkózott meg a feladatokkal, hát még úgy, hogy percenként varázsoltak valami "újat" a kezébe. Érdemes végignézni az egészet, ha más nem azért, hogy felkészüljünk a…jövőre. ■hozzászólások (14)

cygary
cygary 2009.06.03. 16:42
Egy íjazásból ne vonj le nagy következtetéseket... Egy AAA cuccos játékot kidolgozni erre a kontrollerre merész vállalkozás, nem is most lesz. A harc oké, de az irányítás többi része?
balays82
balays82 2009.06.03. 16:52
Szerintem nagyjából nulla az esélye, hogy egy God of War a közeljövőben ilyen módon legyen irányítható. Abból kiindulva, hogy az egész játék a kombók egymásba fűzésére, a kivégzések pedig kifejezetten a felvillanó gombok megfelelő ütemben való nyomkodására épülnek, nehéz ezt elképzelni. Ráadásul egy földi halandónak leutánozni azokat a mozgásokat, amit Kratos előad a játékban, finoman szólva megterhelő lenne.:-) Továbbra is azt mondom, hogy alapvetően a partyjátékok területén arathat sikert ez az irányítási mód, de a "komoly" játékok területén nem igazán. A tévedés jogát természetesen fenntartom.:-)
mucius
mucius 2009.06.03. 17:49
megnéztem ezt a project natal-t. hát. alapból van neki egy majd egész másodperces laggja. már itt epic fail. aztán gombok nélkül csakis a legprimitívebb dolgokra lehet használni.

de végülis lehet annyira élvezetes, mint víz alatt boxkesztyűben gazdálkodjokosanozni....
afro
afro 2009.06.03. 18:22
Hát pont ez az: a kombókat, mint pl. a SW-Force U -ban gombokkal hozod elő, na de pont ide kéne egy szemléletváltás, és például mint a Black and White -ban ilyen alakzatokkal lehetne előhozni őket. Éa ha az alakzatok még a végső eredményhez hasonlítana is, akkor kész is van.
Alapból az a véleményem, hogy a kontrollereknek ez a mai felállása elég régimódi, viszont a játékok ezt erősítik. Ezért kéne már egy kis áttörés, főleg nagyobb cége részéről, mert akkor végre ez a gombnyomogatás redukálódhatna.
Ha például megnézzük SW-FU-t, akkor azt egy ilyen kontrollerrel simáén lehet vinni.
Az pedig, hogy megerőltető lenne, nekem kifejezetten szimpatikus, én szeretek mozogni :-D
sipec
sipec 2009.06.03. 18:24
pf ez szar. miert nem jo a hagyomanyos "kar"?....
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.