Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Dome

Dome7 - az E3 öt legütősebb trailere

Megjelent a Sims 3, E3 Top-videók.

2009.06.09. 21:06 | szerző: Retee | kategória: Dome

Ezt is túléltük, lefutott az idei E3, ami alatt embertelen mennyiségű videó és kép érkezett a várva-várt nagy nevekről, alig győztük kapkodni a fejünk. Talán túl sok is, hisz aki nem böngészett egész nap, az esetleg elkerült egy-egy hangulatosabb bemutatót, most viszont ideje pótolnia hiányosságokat.
Előbb azonban jöjjön egy szolgálati közlemény, hiszen megjelent a magyar nyelven is tudó The Sims 3, melyet webshopunkból is megrendelhettek.
Most pedig kanyarodjunk vissza az E3-hoz: úgy döntöttünk, hogy az eseményről tudósító kis csapat megszavazza az öt legjobb, leghangulatosabb, és leginkább kihagyhatatlannak vélt trailert, melyek a konferenciák alatt láttak napvilágot. Nem volt könnyű, hisz rengeteg olyan játékról hallhattunk, melyet tömegek várnak, de végül csak elboldogulunk vele, úgyhogy jöjjön a Dome Top5-je.
1. Star Wars: The Old Republic - Jedi vs Sith
Nem lehetett kérdéses az első hely. Az Electronic Arts konferenciáján bemutatott trailer perceken belül szétterjedt a neten, ami nem is csoda, ha az ember végignézi, jó eséllyel kedvet kap még plusz fél órányi hasonló perchez - a BioWare láthatóan még mindig nagyon ért a hangulat fokozásához.


2. God of War III
A Sony bemutatta, a Playstation 3 tulajdonos pedig megveszi a megjelenés után. A kult sorozat folytatódik, és várhatóan hasonló szintet hoz, mint az előző részek. A múlt héten bemutatott videó mindenesetre óriási tapsot kapott a konferencián üldögélő újságíróktól, és tőlünk is.

3. Assassin's Creed 2
Bérgyilkosunk új köntösben ugyan, de ott folytatja ahol abbahagyta – bizony, a Ubisoft játékának második része ismét csak hangulatos darabnak tűnik. Az E3 alatt bemutatott folytatás története egy másik korba irányít minket, a videó tanulsága szerint viszont a színpompás Velence például tökéletesen illik kalandjainkhoz.

4. Gran Turismo 5
És még egy Sony játék, méghozzá egy szimulátor: a GT 5 fejlesztői sem tétlenkedtek az elmúlt hónapokban, ennek eredménye pedig egy álejtős E3-as trailer formájában jelentkezett. Ráadásul - és ez nagyon nem mindegy - game engine videóról beszélhetünk, azaz a grafika „ennél már nem lesz rosszabb”.

5. Dragon Age: Origins
A BioWare valamit nagyon tud, hisz az első helyezett után az ötödik is az ő műve (nem beszélve a Mass Effect 2-őről), ráadásul egy hasonló hangulatbombához lehet szerencsénk, mint az Old Republicnál.


Ez lett volna tehát az E3 Top5, ami után biztos van, aki hiányol 1-2 másik játékot a listáról - talán jogosan. Volt itt még legalább tucatnyi tökéletes videó, de valahogy szortírozni kellett, s végül ők lettek a győztesek. Azért ajánlunk még kettőt így a végén, illetve néhány összefoglalót is:

hozzászólások (0)

további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.