Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Dante's Inferno interjú

A fejlesztők mesélnek a játékról.

2009.06.12. 19:00 | szerző: Madrac | kategória: Játék

Megjelent egy újabb videó a Dante's Infernoról, melyben a fejlesztők nyilatkoznak a programról. Megtudhatjuk, hogy a legfontosabb elem, melyet megtartottak a névadó regényből a pokol felépítése, a kilenc szint és azok leírása. Az egész játék egy igen sötét világot vázol majd fel, de hát milyen is legyen a pokol, ha nem egy gonosz hely. ■

Dante's Inferno (X360)
A legutóbbi Dante's Inferno (X360) cikkek, hírek

hozzászólások (3)

.:[Kain]:.
.:[Kain]:. 2009.06.14. 00:19
A producer csajt blokkolnám.

amúgy nem rossz a Dante féle pokol játékba öntése, de ez a főhős is ugyanolyan semmitmondó kemény kinézetű szuper soldier, mint pl. a prince of persia legutóbbi előtti részeiben a herceg, aki már a végén darkos lett és húdeállat, azonosulhatnak vele a 13 évesek, akiknek ez a menő, meg a god of war féle izomállat keménycsávó, bazi nagy fegyverekkel minél több szörnyet minél brutálisabban kaszabol le... és persze alapból ez konzoljátéknak néz ki, az előzőekre hajazva, ha jól tippelek. Mi lett az átlagos hősökkel, akik nem tudnak hatvan métereset hejből távol ugrani, vagy nem bírnak el háromezer szörnnyel egyszerre? annyira lame, underaged lesz tőle a játék, hogy az hihetetlen. ebből a komoly témából egy komolyabb főhőssel, kevesebb darálóval nagyon durva hangulatú horror game-et lehetne készíteni.
Peca001
Peca001 2009.06.15. 13:53
vagy esetleg egy elgondolkodtató, már-már művészi játékot...
ShuleyvA
ShuleyvA 2009.06.15. 14:09
Azokra meg nem lenne igény. Oké, itt most van 3 ember... na és? Világszínvonalban a 20méter helyből távolugrás meg az epilepszia tréning effektek kellenek temérdek vér társaságában, megspékelve némi brutalitással. Nem sok játék kelne el ezek nélkül ilyen világban játszódva, amiben, ha szabad így, egyszerű embernek nem történik semmi.
további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.