Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mobil

Bemutatkozik a a Samsung Pixon12 - mobil 12 megapixeles kamerával

A világ első mobilkészüléke, mely ilyen nagy felbontású beépített kamerával rendelkezik.

2009.06.16. 16:43 | szerző: Retee | kategória: Mobil

A Samsung bejelentette a Pixon12-t (M8910), a világ első 12 megapixeles beépített kamerával rendelkező, teljes érintőképernyős telefonját. A Pixon12 segítségével a felhasználók könnyen és gyorsan készíthetnek tökéletes fényképeket. A mobiltelefonon külön kamera-kapcsoló gomb található, mellyel egyetlen érintéssel átválthatunk fényképezés módra. Amikor a kamera bekapcsol, a felhasználó azonnal exponálhat, pont olyan gyorsan, mint egy jó minőségű digitális fényképezőnél. A Pixon12-vel exponálás után 2 másodperccel már készülhet a következő kép is. A telefon olyan modern fotós funkciókkal rendelkezik, mint a Touch Auto Focus (érintéses autofókusz). Ezzel a beállítással csak meg kell érinteni a kijelzőn azt a területet melyre fókuszálni szeretnénk. Ezt követően az autofókusz, folyamatosan a kívánt ponton tarja az élességet, még ha az el is mozdul. A Smart Auto alkalmazás pedig azzal segíti tökéletes képek megalkotását, hogy a kamera automatikusan alkalmazkodik a fényviszonyok változásához. A 28 mm-es széleslátószögű lencse jobb perspektívát és nagyobb látószöget biztosít a felhasználóknak. Végezetül a Pixon12 lehetővé teszi felhasználói számára, hogy fotóikat saját szempontjaik alapján rendezzék: címkék-, file nevek-, rangsor-, és dátum szerint. A fényképek több szempont – akár színek - alapján is beazonosíthatók, így a fotókat nem kell egyenként megkeresni, a képekből csoportokat is alkothatunk. A Share Pix alkalmazás segítségével Pixon12 készülékével a felhasználó egyszerűen feltöltheti képeit az olyan népszerű közösségi site-okra, mint a Facebook, a Picasa, a Flickr, a MySpace, a Photobucket és a Friendster. A Pixon12 Európában június végétől lesz kapható, a világ többi országában pedig augusztusban kerül bevezetésre. ■

hozzászólások (4)

Corvus5
Corvus5 2009.06.16. 17:21
Elképzelem, ahogy a sok idióta veszi majd és dicsekszik vele.
Én azt mondom, h aki van annyira hülye, h azt hiszi a minél nagyobb értéket írnak a gyártók, ő annál jobb képet fog készíteni, az meg is érdemli, h jól lehúzzák!
Lacee86
Lacee86 2009.06.16. 19:19
Egyetértek. 12 MP-est még rendes fényképezőgépből sem vennék. 6, de legfeljebb 8 sztem bőven elég. Sokan nem tudják, h a megapixel abszolút nem minden, egyéb tudás is fontos. Egy mobilba épített kamera azt meg úgy sem tudja sztem, csak majd az árán látszik meg...
Madrac
Madrac 2009.06.16. 19:34
Hat a mobilba epitett gepekbol epp a legfontosabb dolog van kisporolva, az optika. Lehet jo kepet keszit ha nem kell zoomolni, de kulonben felejtheto.
AstorAnt
AstorAnt 2009.06.16. 20:36
Az ilyen mobiloknak(termékeknek) inkább marketing értékük van, nem ezzel akarják meghódítani a piacot, hisz egy kis vásárló rétegnek szól, hanem hogy a márkát rányomja az oldalak címlapjára, hogy "hű a samsung elsőként megcsinálta".
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.