Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

StarCraft II - új gameplay videó

Multi összecsapás - fejlesztői kommentárral.

2009.06.22. 15:16 | szerző: Retee | kategória: Játék

Lehangolóan távolinak tűnik a StarCraft 2 megjelenési ideje, hisz még jó pár hónapot kell várnunk rá, igaz a béta segítségével egyesek már jóval korábban is belekóstolhatnak a folytatásba. Ellenben jó hír, hogy az új videókon már teljesen kiforrottnak tűnik a játék, így legalább csúszástól nem kell tartani. Most pedig jöjjön egy új, multi csatát bemutató gameplay videó, melyet közben a fejlesztők is kommentálnak. ■

StarCraft II: Wings of Liberty
A legutóbbi StarCraft II: Wings of Liberty cikkek, hírek

hozzászólások (9)

_Sun_
_Sun_ 2009.06.23. 11:14
Remélem azért 2010-re már túllépnek a rögzített írányú izometrikus nézeten. Én legalábbis Ground Control 2 szintű szabdságot szeretnék a kamerakezelésnél, és az ugye már nem egy mai cím.
Barthezz
Barthezz 2009.06.23. 11:44
Már a GC I is teljesen szabad kameramozgást adott, illetve a GC II tulajdonképpeni folytatása, a World In Conflict is ilyen. :-) A legtöbb játékban azonban sajnos tényleg nem alkalmazzák még ezt a korlátlan kameramozgást (lásd C&C játékok, SC2), vagy ha megpróbálkoznak vele, akkor katasztrofális lesz az irányítás.

Engem mondjuk az SC2-ben ez nem zavar, sztem szándékosan nem akarták túlbonyolítani a grafikát, s az első rész felidézése volt a céljuk vele. Ahogy az új Worms is kijön 2D-ben, gyakorlatilag a korábbi részek grafikájával, ott érdekes módon senki nem hőbörgött. :-)
ShuleyvA
ShuleyvA 2009.06.23. 12:11
Én eddig sem használtam sehol a kameramozgást. Nincs is rá nagyon idő egy-egy netes küzdelemben ugyebár. Mert ha magam szórakoztatnám ezzel a funkcióval, hamar azt venném észre, hogy valaki elfoglalta a bázisom.
tibi6893
tibi6893 2009.06.23. 12:15
Ez az egyik, a másik meg hogy ez nem FPS, nem kell közelről nézni minden harcot :D.
_Sun_
_Sun_ 2009.06.23. 14:15
GC 1-et azért nem írtam, mert azzal már nagyon régen játszottam, és ha jól emlékszem, ott nem lehetett csak egérel irányítani a kamerát, és a zoomolás is korlátozottabb volt, mint a GC2-ben. De tény a GC1 ami forradalmasította a 3D-s RTS-ek kamerakezelését.

A szabad kamera meg nam grafika miatt, hanem játéktechnikailag fontos szerintem (bár hangulathoz is hozzátehet), de lehet olyan nézetet is beállítani, amiben a csatatér egy része teljesen, a legjobb szögből látható. Mindenesetre ez a "fog of war" megközelítés, ahol minden egység szégyenlősen lesütött érzékelökkel/érzékszervekkel csak a körülötte lévő pár méteres kört látja, mára már meghaladott.

Mindenesetre ha hangulatban hozza az elvárt szintet, szerintem már akkor is sikeres lesz, ha játéktechnikailag marad is a retro rendszer.

Anno a legjobbnak tartott RTS volt, sokak szerint még ma is az (szerintem már nem), ha újból a képzeletbeli trónra szeretne kerülni, szerintem hozni kell játéktechnikában is a mai szintet (vagy meghaladni).
további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.