Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Max Payne - a brazil küldetés

A harmadik rész története; részletek.

2009.06.24. 16:52 | szerző: Retee | kategória: Játék

Lassan feltorlódik itt nekünk Payne, hisz ma és tegnap is írtunk már róla, most viszont következhet egy harmadik hír is, melyben a régebben napvilágot látott részleteket vagdossuk össze a most érkezett információkkal.
A folytatás története 12 évvel később játszódik, mint a második rész: Max jóval öregebb, agresszívabb, mint a régi verziója, ráadásul belefáradva a mindennapi harcokba, kilépett a rendőrségtől (NYPD) is, hogy aztán egy biztonsági céghez szerződjön le. Aktuális feladata Brazíliába, egész pontosan Sao Paolóba szólítja, ahol egy - már korábbról is ismert - gazdag család védelmét kell megszerveznie. A város azonban a világ egyik legveszélyesebb és leghalálosabb helye, amelyhez képest New York maga a paradicsom, s ezt hamarosan Payne is megtapasztalhatja. Egy kiégett, megfáradt kopót azonban nehéz megfélemlíteni, így aztán főhősünk nekivág, hogy felfedezze a brazil alvilágot, és rendet tegyen a káosz közepén – csak legyen elég töltényünk hozzá. A harmadik rész, hasonlóan az elődökhöz most is erősen rá fog fókuszálni a sztorira és Max kiégett karakterének belső vívódásaira, de persze a különböző fájdalomcsillapítók és a Bullet-Time effekt sem marad ki. Ez utóbbit a Rockstar saját motorja, a Rage fogja szolgáltatni, ami elviekben tökéletesen képes lesz Sao Paolo sötét sikátorainak és gyárainak hangulatát visszaadni - de átdolgozásra kerül a fedezékbe húzódás, és a tűzharc rendszere is. ■

Max Payne 3
A legutóbbi Max Payne 3 cikkek, hírek

hozzászólások (8)

.:[Kain]:.
.:[Kain]:. 2009.06.25. 10:45
"A város azonban a világ egyik legveszélyesebb és leghalálosabb helye, amelyhez képest New York maga a paradicsom"

jha, persze. az első két részből nekem nem ez jött le. Bár lefogadom, ha az első két rész ott játszódik és a harmadik meg New Yorkban, akkor arra írnák azt, hogy a világ legveszélyesebb helye, és Maxnek nehezebb dolga lesz ott, mint az előző helyeken, ahol járt. bullshit.
Retee
Retee 2009.06.25. 11:00
Hát pedig ez a valóságban is így van.
cygary
cygary 2009.06.25. 11:05
Mona nem meghalt a második rész végén? :-O
Toki
Toki 2009.06.25. 11:06
Nem halt meg. Ha legnehezebb fokozaton vitted végig, akkor a végén túléli.
Playbahnosh
Playbahnosh 2009.06.25. 17:46
Jah. De még ha meg is halt volna, kétlem hogy Max bármilyen rendes életre is képes lenne az első, de leginkább a második rész után. Annyira átlépett már minden határt, hogy onnan még folyamatos terápiával sincs már visszaút a "normális" életbe. Rögeszmés, depressziós, skizofrén, a valóságtól teljes mértékben elszakadt, összetört ember volt Max a második részben, akit csak és kizárólag a bosszú, a családja elvesztése miatti fájdalom hajtott.

Hogy lesz egy ilyen emberből rendes életet élő biztonságiőr, aki kigyúrja magát (a első két részben egy összekadt, gyógyszerfüggő szerencsétlen volt), leborotválja a fejét, szakállat növeszt és boldogan elmegy egy országba, isten háta mögögé három arasszal, és ott egyszemélyes szupercsapatot játszik.... ehhh...:-/
további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.