Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Hardver

LG - három új külső író érkezik

USB-vel csatlakoznak a géphez az LG új külső CD/DVD írói.

2009.06.29. 11:06 | szerző: Retee | kategória: Hardver

Az LG bejelentette, hogy Magyarországon is piacra dobja új külső CD és DVD író és olvasó családját, melynek most két tagját mutatjuk be.
GP08LU10: A modell, amely elsősorban notebookok kiegészítője lehet, a gyártótól megszokott elegáns, modern külseje és mindössze 400 gramm súlya miatt tűnik ki a mezőnyből. Az USB kimenet segítségével közvetlenül notebookhoz, vagy számítógéphez csatlakoztatva az eszközt, azonnal használatra készen áll, nincs szükség külön áramellátásra, hiszen az USB csatlakozás biztosítja azt is. További előnyei között pedig megtaláljuk a biztonságos adattárolást jelző SecureDisc technológiát és a LightScribe címkeírást, így igényesen címkézett lemezekkel gazdagodhatunk. A GP08LU10 és a GP08LU10 néven elérhető modellek a DVD-RAM-ot ötszörös, a DVD-RW-t, illetve a DVD+R/-RDL-t hatszoros, míg a DVDR és a DVD+RW-t nyolcszoros sebességgel írják. A feketében és fehérben is megjelenő külső író ajánlott bruttó fogyasztói ára 18990 Ft.
GP08NU20: A külső CD-DVD író-olvasó USB kimenete segítségével közvetlenül notebookhoz, vagy számítógéphez csatlakoztatva az eszközt, azonnal használatra készen áll, nincs szükség külön áramellátásra, hiszen az USB csatlakozás biztosítja azt is. A GP08NU20 a CD-R-t huszonnégyszeres, a DVD±R-t pedig nyolcszoros sebességgel írja. A fehér színben megjelenő író ajánlott bruttó fogyasztói ára 17990 Ft. ■

előző
következő
LG - három új külső író érkezik
LG - három új külső író érkezikLG - három új külső író érkezikLG - három új külső író érkezik

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.