Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Hardver

LG - három új külső író érkezik

USB-vel csatlakoznak a géphez az LG új külső CD/DVD írói.

2009.06.29. 11:06 | szerző: Retee | kategória: Hardver

Az LG bejelentette, hogy Magyarországon is piacra dobja új külső CD és DVD író és olvasó családját, melynek most két tagját mutatjuk be.
GP08LU10: A modell, amely elsősorban notebookok kiegészítője lehet, a gyártótól megszokott elegáns, modern külseje és mindössze 400 gramm súlya miatt tűnik ki a mezőnyből. Az USB kimenet segítségével közvetlenül notebookhoz, vagy számítógéphez csatlakoztatva az eszközt, azonnal használatra készen áll, nincs szükség külön áramellátásra, hiszen az USB csatlakozás biztosítja azt is. További előnyei között pedig megtaláljuk a biztonságos adattárolást jelző SecureDisc technológiát és a LightScribe címkeírást, így igényesen címkézett lemezekkel gazdagodhatunk. A GP08LU10 és a GP08LU10 néven elérhető modellek a DVD-RAM-ot ötszörös, a DVD-RW-t, illetve a DVD+R/-RDL-t hatszoros, míg a DVDR és a DVD+RW-t nyolcszoros sebességgel írják. A feketében és fehérben is megjelenő külső író ajánlott bruttó fogyasztói ára 18990 Ft.
GP08NU20: A külső CD-DVD író-olvasó USB kimenete segítségével közvetlenül notebookhoz, vagy számítógéphez csatlakoztatva az eszközt, azonnal használatra készen áll, nincs szükség külön áramellátásra, hiszen az USB csatlakozás biztosítja azt is. A GP08NU20 a CD-R-t huszonnégyszeres, a DVD±R-t pedig nyolcszoros sebességgel írja. A fehér színben megjelenő író ajánlott bruttó fogyasztói ára 17990 Ft. ■

előző
következő
LG - három új külső író érkezik
LG - három új külső író érkezikLG - három új külső író érkezikLG - három új külső író érkezik

hozzászólások (0)

további hírek

Bejött a váltás a Resident Evil 7-nek?

Befutottak az első külföldi értékelések.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!