Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Bejelentették a Command & Conquer 4-et

2010-ben érkezik a negyedik rész.

2009.07.09. 18:36 | szerző: Retee | kategória: Játék

A tegnapi pletykák után az Electronic Arts ma hivatalosan is bejelentette, hogy készül a Command & Conquer negyedik része. A C&C 4 cselekménye a Tiberium Wars eseményei után zajlik. 2062-ben vagyunk, az emberiség a kipusztulás szélén áll. Hat év múlva a rejtélyes kristály, a tiberium a bolygó egészét megfertőzi s lakhatatlanná teszi. A szembenálló felek – a Global Defense Initiative (GDI) és a Nod Testvérisége – immár ugyanazért a célért küzdenek: meg kell akadályozniuk, hogy a tiberium elpusztítsa az emberiséget. Ami eddig lehetetlennek tűnt, most valóra válik: A Nod rejtélyes vezetője, Kane elindul a GDI főhadiszállására. A Command & Conquer 4 epikus végkifejlettel zárja le a Tiberium univerzum cselekményét; a rajongók megismerhetik a Föld, a Nod, a tiberium és a GDI sorsát, és ami a legfontosabb, Kane nagyszabású terve mögött rejtőző motivációt. A GDI és a Nod heves harcát bemutató, egyedül és kooperatív módban is játszható két történetmód mellett a negyedik rész vadonatúj 5 az 5 elleni, küldetésalapú többszemélyes játékmódot is tartalmaz majd, amely csapatmunkára és együttműködésre buzdít. A Command & Conquer 4 az EA Los Angeles fejlesztésében jelenik meg 2010-ben PC platformra. ■

Command & Conquer 4: Tiberian Twilight
A legutóbbi Command & Conquer 4: Tiberian Twilight cikkek, hírek

hozzászólások (7)

Kanduhrka
Kanduhrka 2009.07.09. 21:23
A Scrin nem pusztult el. Amúgy nálam is várólistás lett a játék.
ShuleyvA
ShuleyvA 2009.07.09. 21:27
Na ez érdekes lesz. A két nagy ellenség összefog mert kipusztul a világ... ez így rémes. Szerintem olyan lesz, mint a Kane's Wrathban, mikor segíteni kellett a GDI-nak, aztán meg elpusztítani egy azon pályán. LoL?
Barthezz
Barthezz 2009.07.10. 00:04
Folytatni bármikor lehet, még ha most ezt is mondják, hogy most lezárul a történet. :-) (Hány játék és film esetében puffogtatták már el, hogy ez lesz az utolsó rész? :-) ) Max. az 5. rész az űrben játszódik majd. :-D

Amúgy a scrinek biztosan benne lesznek, hiszen a C&C 3 éppen azzal fejeződött be, hogy elkezdtek szervezni egy még nagyobb sereget a Föld ellen. Nem kizárt azonban sztem egy 4. oldal megjelenése sem és nyilván GDI-NOD csaták is lesznek a kampány során, a nagy békülés meg majd a kampány közepe-vége felé fog jönni, mikor a scrinek legyőzhetetlen serege megérkezik.

Mindenesetre örülök a folytatás hírének. ^^
Bud2
Bud2 2009.07.10. 10:07
Valszeg azért Kane-nek vannak hátsó szándékai, nem fog ő olyan egykönnyen a GDI-al szövetségre lépni ;-).
Star Buck
Star Buck 2009.09.26. 17:48
Ha az EA-logó valahol feltűnik az jót nem jelenthet. A F... ért nem tudnak tanulni a Blizzard-tól a CnC-sorozattal még! meglehetne csinálni hogy évekig váratják a rajongókat a majd a végén valami jót kiadnak habár mióta az az EA-megvette a Westwood-ot azóta azóta süllyed a CnC sorozat színvonala. Dehát mit lehet tenni ez EA futószalag. (ervó: AZ EA EGY NAGY RAKÁS SZ.R)
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.