25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Operation Flashpoint 2: Dragon Rising - a fegyverek

Új trailer a Codemasters Arma riválisáról.

Írta: Retee 3 hozzászólás

A Codemasters őszre ígéri az Operation Flashpoint 2: Dragon Rising-et, melynek sztorija Oroszország keleti partjainál egy olajban bővelkedő kicsinyke szigetre visz el minket – ahol az oroszok a kínaiakkal vitáznak a birtokosi jogról. A két óriás válsága elmélyül, hamarosan morogni is kezdenek egymásra, végül pedig kínai támadóerők át is lépik a határt. Itt kerülünk mi is a képbe, feladatunk a stratégiai pontokon való lecsapás, igaz óvatosan kell eljárnunk misszióink alatt, hiszen egy igazi gyújtópont kellős közepén tartózkodunk. A most érkezett új traileren a fegyvereket vehetjük szemügyre, lássuk:

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Operation Flashpoint: Dragon Rising

Platform:

Fejlesztő: Codemasters

Forgalmazó: CD Projekt

Megjelenés:
2009. október 9. PC
n/a: PS3, X360

Minimális rendszerigény: 2,4 GHz-es Dual Core processzor, 1 GB RAM, GeForce 7600GT/Radeon X1800XL videokártya 256 MB memóriával, 8 GB HDD, DVD-ROM

» Tovább a játék adatlapjára

HOZZÁSZÓLÁSOK

sovjet
sovjet [11]
jaja én russian hivő vook de az amcsiknak nem kivánnék még 100 olyan esetete csak 8x annyi öböl háborut és afganisztánt.
JimmyHD
JimmyHD [126]
Hát ha jól látom ez a video is ilyen amerika imádó,az Arma 2 borítóján is csak(elől) amerikaiak vannak,és az Arma2 hadjáratában is csak amerikaiakkal lehet lenni,de még mondjuk nem vittem végig,úgy hogy ha nem így van akkor bocs....Az amerijkaiak társadalma amúgy is romlott,a legromlottabb,mindig csak a saját hasznuk érdekli őket,ebbe a játékba is csak szerintem az olajért mennek....Sep.11 se ok nélkül történt meg,még lehetne néhány 100 hasonló merénylet.
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (3 db)