Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Hardver

Logitech - új webkamerák

Hét új kamerát mutatott be a Logitech.

2009.08.12. 17:32 | szerző: Retee | kategória: Hardver

A nemrégiben bejelentett ingyenes Logitech Vid szoftver után a cég hét új webkamerát mutatott be, melyek mindegyike támogatja a Videt.

  • Pro 9000 és Portable Webcam C905: a kamera 2 megapixeles HD érzékelője folyamatos, valósághű képet szolgáltat, segítségével akár 720p-s felbontású videókat és szoftveres támogatás mellett, akár 8 megapixeles fotókat is készíthetünk. A RightLight 2 technológiájának köszönhetően minden körülmények között a lehető legjobb képminőséget élvezhetjük: a finomhangolásnak hála, a túl sötét és a túl világos környezet sem jelenthet akadályt. Az avatarok százait, a humoros kiegészítőket illetve az arckifejezésekhez és mozdulatokhoz idomuló képmásokat kináló Video Effects-szel pedig könnyedén személyre szabhatjuk a beszélgetések körülményeit. A Pro 9000 minden előnyös tulajdonságát élvezhetik azok is, akik rendszeresen utaznak: számukra a Portable Webcam C905 (első kép) a legjobb választás, melyet a könnyű szállíthatóságot szem előtt tartva terveztek.
  • C600 és C500: A C600-at, a gyártó HD-minőségű videófelvételek és 8 megapixeles felbontású (szoftveres támogatás mellett) pillanatképek előállítására alkalmas, 2 megapixeles érzékelővel és üveg lencsékkel szerelte fel. A kamerával HD-minőségű képet rögzíthetünk – akár 720p-s felbontásút is, amely megfelel a televíziók felbontásának. Azokra a szituációkra, amikor a megvilágítás problémát okozhat, a RightLight 2 technológiáját hívhatjuk segítségül. A Video Effects szolgáltatásait a C600 esetében is élvezhetik a felhasználók. A C500 üveg lencsével és 1,3 megapixeles érzékelővel van feszerelve, mely éles képek és gördülékeny felvételek rögzítésre, és – szoftveres támogatás mellett – 5 megapixeles pillanatképek készítésre alkalmas.
  • C300, C250, C200: A C300 szoftveres támogatás mellett 5 megapixel felbontású álló képek készítésére képes. A beszélgetések hangulatát emelendő, a Video Effects Fun Filters csomagban található hatásokkal, a neonszínű mintázatokkal, a halszemeffektussal és hasonlókkal együtt, mókásabbá tehetjük videóhívásainkat. A C250 VGA érzékelőjével szoftveres támogatás mellett 1,3 megapixeles felvételek készítésére képes, ráadásul a Video Effects Fun Filters csomag e kamera esetében is a felhasználók rendelkezésre áll. A C200 VGA érzékelőjével szoftveres támogatás mellett 1,3 megapixeles felvételeket készíthetünk.
   Mivel az, hogy partnerünk tisztán hallja a hangunkat legalább annyira fontos, mint az, hogy lássák is az arcunkat, a Logitech legújabb webkameráit beépített mikrofonnal látták el, megtámogatva a RightSound technológiával, így az új webkamerákkal headset nélkül élvezhetjük a tiszta, háttérzaj nélküli párbeszédek élményét.

  A Pro 9000 109,99 euró, a Portable Webcam C905 99,99 euró, a C600 79,99 euró, a C500 49,99 euró, a C300 39,99 euró, a C250 29,99 euró, míg a C200 19,99 eurós ajánlott fogyasztói áron kerül a boltok polcaira Európában és az Egyesült Államokban augusztus elején. ■

előző
következő
Logitech - új webkamerák
Logitech - új webkamerákLogitech - új webkamerákLogitech - új webkamerákLogitech - új webkamerákLogitech - új webkamerákLogitech - új webkamerák

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.