Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

gamescom 2009

StarCraft 2 - új videók

Egyjátékos mód bemutatók érkeztek a második részről.

2009.08.17. 12:40 | szerző: Retee | kategória: gamescom 2009

Sajnos már biztos, hogy a Blizzard csak jövőre tömi a képünkbe a súlyos tömegek által várt StarCraf 2-t, mely a Battle.net fejlesztése miatt nem érkezhet meg idén a boltokba. De ha ő nem is, néhány új videó már beesett az egyjátékos módról, tessék ismerkedni: ■StarCraft II: Wings of Liberty
A legutóbbi StarCraft II: Wings of Liberty cikkek, hírek

hozzászólások (24)

kviCtoR
kviCtoR 2009.08.18. 12:46
xeLaR csapassad xD
Corvus5
Corvus5 2009.08.18. 13:34
Figy, azért minden mondatba nem írhatom bele, h szvsz, meg h sztem. Nyílván nem tényeket írok, csak egy személyes véleményt. Sose mondom, h amit én írok az Szentírás, én is írok hülyeségeket. Ha tudálékos is a stílusom, az nem direkt van. Sztem 3 lehetőség van. 1. Ezt vki kultúráltan jelzi, elmondja, h ezért meg azért nincs igazam. Én ezt nevezem véleménycserének. 2. Észre se kell venni, hiszen mégis mit számít? Nem tömegek olvassák, max 20-30 ember. 3. Vannak xeLaR-féle vérpistikék, akik csak a maguk bunkó stílusában képesek megnyílvánulni, mintha ők szarnák a napfényt. Érveik ugyan nincsenek, de a lényeg, h beleköthessenek vmi teljesen lényegtelen dologba. Most olyan emberrel, aki csak így tud megnyílvánulni, azzal minek foglalkozni egyátalán? Ha ilyen szinten megragadt, az az ő baja, nekem semmivel sem rosszabb, ha ő nem ért egyet velem, vagy elkezdi itt osztani azt a kevés eszét. Ráadásul annyira egyformák az ilyenek, h már kívülről lehet tudni, h mire mit fog reagálni. Bármibe fogadtam volna, h amikor írtam, h ha csak ilyen stílusban képes írni, akkor le se szarom a véleményt, h azt fogja írni, h hát mégis megírtad ezt a kommentet. :-D Na de ez már tényleg nagyon OFF lett, sry.
xeLaR
xeLaR 2009.08.18. 14:04
Semmi értelme...
Menthetetlen...
warcat
warcat 2009.08.18. 15:21
Ha tényleg a pénzröl szólna minden ,akkor nem ez lenne a hír, hanem az,hogy kirugtak x fö fejlesztésért felelös munkatársat mert a
Starcraft V megjelenése átcsuszik következö évre.

Más: biztos vagyok benne,ha az lenne a cél ,akkor olyan grafikát tudnának gyártani, hogy itt ájuldoznál ,de ez sosem volt célkitüzés náluk, hanem hogy a kész termék a többség gépén kiválóan fusson(egyébként elég gyakran végeznek felmérést e témakörben ,pl bétajelentkezésekkor ,vagy WoWban idönként.

A videókról meg: eléggé ütös hangulat jött át ,meglátjuk milyen lesz.
xeLaR
xeLaR 2009.08.18. 20:12
Egy bekezdést gondoltam átmásolok egy másik oldalról, ami a Lan-nal kapcsolatos:

"A LAN módusért könyörgő játékosok már több, mint százezer alkalommal felvésték nevüket az online petícióra. Ennek ellenére - nagyon helyesen - nem adják be a derekukat, különben is tudták előre, hogy ez lesz az eredménye. A végső, LAN-t helyettesítő megoldásnak úgyis örülni fognak a játékosok."

Bár az eredeti interjúból én nem ezt vettem ki (az uccsó mondatra értem), lehet csak PR-szöveg, de azért bizakodok, hogy találnak majd vmi jó megoldást.
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.