Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Mafia 2 - ha pisztolyt rántasz

Fejlesztői videó a második rész világáról.

2009.08.26. 18:17 | szerző: Retee | kategória: Játék

A gamescom alatt már láthattunk egy új videót a Mafia 2-ről, most viszont egy újabb, sokkal érdekesebb darab is érkezett. A traileren ugyanis a fejlesztők mesélnek játékuk behirdetett "nyitott világáról", közben azonban gameplay részeket is kapunk az arcunkba. Így megfigyelhetjük, hogy reagálnak például arra a "többiek", ha előkapjuk a pisztolyunkat. ■Mafia II
A legutóbbi Mafia II cikkek, hírek

hozzászólások (10)

Lacko
Lacko 2009.08.27. 11:02
A verekedős részeket már az elsőben sem szerettem. Főleg, amikor nem egyedül voltam és a szar AI miatt halálra püffölték a társam. Legjobbak a stukis részek, meg persze a thompson! De ha ebbe is ilyen Assessins creed-es verekedős rendszer lesz combo-val, akkor nem fogom szeretni.
(ja, most arról a videó részletről beszélek, amikor a rendőrrel bunyózik)

És még annyit: a rendőr rendszerrel alapjaiban volt baj - és ezt nem hiszem, hogy kijavítják - hogyha 5 fickó lőtt rám géppisztollyal, én meg pisztollyal védekeztem, akkor kiszállt 50 rendőr és ENGEM kezdtek el lőni, mint veszélyes bűnözőt. Ugyan így, amikor üldöztem valakit, akkor az előttem mennő 120-szal ment, de ez nem zavarta a rendőrt, csak az, hogy én nem tudtam lelassítani, csak 51 mérföldre, máris rámszállt.
JimmyHD
JimmyHD 2009.08.27. 11:20
Pontosan,és a vice city-be a san andreas-ba és szinte a gta 3-ig visszamenően volt ez a hiba,ott lövöldöztek az utcán a bandatagok,és a motorosrendőr meg ment tovább,vagy ha elütöttek valakit,nem mintha zavarna,akkor a rendőrbácsi(gyalogos) csak megint ment tovább,úgyhogy ebből is látszik hogy csak veled foglalkoznak,te vagy a középpontban,hiába tűnik az egész játék nyitottnak,és persze,a vice city-be a rendőrségen a semmiből jönnek a rendőrök örökké,ilyen fekete ajtókból,nyílásokból :-),biztos egy másik dimenzióból,vagy 1 ultragyors klónozó üzem van,mert a játékban ahogy én vettem észre minden rendőr 1-től egyig ugyanúgy néz ki.
VodevilX
VodevilX 2009.08.27. 13:13
A második fele nagyon igaz, de sajnos szerintem erre nem fognak, de nem is akarnak odafigyelni, pedig az szintén nagyon sokat dobna az egészen.
otto2008
otto2008 2009.08.27. 13:37
Én meg úgy tudom hogy nem, itt már a zsaruk nem csak minket fognak üldözni, úgyhogy no hiba, ez egy elképesztő játék lesz.:-)
És szerintem a verekedős részek is nagyon jók, jobb mint az első részben.
amitakartok
amitakartok 2009.08.31. 21:44
Ha jól odafigyelsz, a muki azt mondja, hogy a bejárható terep kb. tíz négyzetmérföld azaz 25,9 négyzetkilométer. Ez már valami...
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.