Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Egyéb

Megújult a Depo.hu

Új dizájn és funkciók várják a látogatókat.

2009.09.04. 15:29 | szerző: Retee | kategória: Egyéb

Megújult Magyarország első online piactere, a Depo.hu. Az oldal új designt és logót kapott, de természetesen ezzel szinkronban a funkciók is bővültek. Az üzemeltetők a Depo.hu frissítése során hasznos kiegészítő szolgáltatásokat is integráltak az oldalba. Így a fotókidolgozó helyek mellett a legkülönbözőbb szervizek – a laptopszerviztől a klímáson át a mosógépszerelőig – elérhetőségei is megtalálhatók a weblapon. A legkedvezőbb ajánlatok, akciók kiemelése és az árfigyelő szolgáltatás (a látogató e-mailértesítőt kérhet arról, ha a választott termék ára egy adott összeg alá megy) segítségével az érdeklődől – a rendkívül széles kínálat ellenére is – könnyen rátalálhatnak a legkedvezőbb lehetőségekre. ■

hozzászólások (1)

sic
sic 2009.09.05. 17:14
Kicsit rosszmájú leszek, bocsi :S
- új reklámokok vágódnak a képembe (intro, stb..),
- s lassabb mint valaha,
- "a látogató e-mailértesítőt kérhet arról, ha a választott termék ára egy adott összeg alá megy" - ez pedig már eddig is volt.

(Nem tudom, mi ez a dizájn mizéria, de biztos jó, mert így egyre több reklámmal és fölösleges marhasággal lehet elriasztani a látogatót, egy-egy portálról. Rengeteg dizájn váltást láttam már, de a legtöbb csak felesleges erőforrás és sávszélességet zabál, mert plusz funkciókat nem kínálnak, amit egyszerűbb-áttekinthetőbb kivitelben ne lehetett volna megcsinálni. Vagyis nemhogy gyosabbá-kényelmesebbé tennék az oldalakat, hanem ellenkezőleg, egyre nehezebb megtalálni az információkat. Röhej. És még azt mondják, hogy a látogatókért, vásárlókért vannak :D)
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.