Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Hardver

Magyarországra érkeztek a legújabb iPod modellek

Hazánkban is megvásárolhatóak a megújult lejátszók.

2009.09.28. 12:15 | szerző: Retee | kategória: Hardver

Megérkeztek és már hazánkban is elérhetőek az iPod család legifjabb tagjai.

    • Az új iPod shuffle (legalsó kép) öt különböző színben érkezik: ezüst, fekete, rózsaszín, kék és zöld darabokból választhatunk. A készülék egyetlen gombnyomással lejátszhatja vagy éppen szüneteltetheti az aktuális zeneszámot, állíthatja a hangerőt és válthat a játéklisták között. Ezen felül a VoiceOver funkció segítségével a shuffle beszédhangon felolvassa a dalok címeit, előadóit és a játéklisták nevét. A 2 GB méretű iPod shuffle bruttó 17990, míg a 4GB-os változat bruttó 24990 forintos áron érhető el.
    • Az új iPod nanoba (középső kép) ezúttal már videokamerát is építettek be, de rendelkezik mikrofonnal és hangszóróval is. A felvett videókat megtekinthetik közvetlenül a lejátszón, de egy egyszerű szinkronizálással feltölthetik számítógépük iTunes könyvtárába is. A nano továbbá 15 beépített effektet is biztosít a videók készítéséhez. A lejátszó tartalmaz egy beépített FM rádiót is, melynek élő szünet funkciója lehetővé teszi, hogy a felhasználók szüneteltessék a rádióműsort, majd ott folytassák, ahol abbahagyták. Érdekes funkció a Genius mix, ami önműködően akár 12 végtelenített dalmixet készít az iTunes könyvtárban lévő összeillő dalokból. És egy kis extra: a nano beépített lépésszámlálót is kapott, mely nyomon követi a megtett lépések és elégetett kalóriák számát. Az itthon 7 színben elérhető iPod nano 8GB-os verziója bruttó 45990, a 16GB méretű változat pedig bruttó 55990 forintért vásárolható meg.
    • Az új iPod touch (jobb oldali kép) modell pedig egy iPod lejátszó, egy zsebszámítógép és egy játékkonzol tulajdonságait ötvözi. Az iPod touch – a nanohoz hasonlóan – mostantól a Genius mix funkcióval egészül ki. A touch ráadásul játékra is alkalmat köszönhetően Multi-Touch felületének - az App Store áruházban pedig több mint 20.000 játék érhető el hozzá. A peer-to-peer kapcsolatok támogatásával az új touch azt is lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy többjátékos játékokat játsszanak a mellettük álló, vagy akár a világ bármely pontján lévő személlyel. Az iPod touch frissített 8 GB-os változata bruttó 59990, a 32 GB-os bruttó 89990, míg a 64 GB-os modell bruttó 119990 forintért kapható.

    Az iPod termékcsalád frissítése az iPod classic modellt is érintette, mely mostantól 160GB-nyi tárhellyel vásárolható meg bruttó 79990 forintos áron. ■

előző
következő
Magyarországra érkeztek a legújabb iPod modellek
Magyarországra érkeztek a legújabb iPod modellekMagyarországra érkeztek a legújabb iPod modellekMagyarországra érkeztek a legújabb iPod modellekMagyarországra érkeztek a legújabb iPod modellek

hozzászólások (0)

további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.