Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Risen demo

Megérkezett a Gothic csapat új szerepjátékának a demója.

2009.10.02. 13:45 | szerző: Retee | kategória: Játék

Elkészült a Gothic sorozattal híres/hirhedté váló Piranha Bytes új szerepjátéka, a Risen. A csapat új alkotása egy mediterrán, vulkanikus szigetre viszi el a játékosokat, ahol a történetet már mi magunk írhatjuk, hisz többféle befejezés is várhat ránk - döntéseinktől függően. A grafika szépnek tűnik, és ha nem várnak ránk itt a Gothic bugdűnéi, akkor valószínűleg egy igen kellemes RPG-hez lesz szerencsénk.
Most pedig tessék tesztelni, mert megérkezett a demo:

Risen
A legutóbbi Risen cikkek, hírek

hozzászólások (29)

Dark Archon
Dark Archon 2009.10.14. 13:58
Leszámítva, hogy ninjareflexek kellenek kivédeni valamit? Semmi.

szerk.: se a world, se a region térképen semmi nem volt. De meglehet, odáig már nem jutottam el a játékban, miután volt szíves a "you are leaving the area of this demo" szöveg után elölről kezdeni az egészet.
McCl@ne
McCl@ne 2009.10.14. 14:03
:-D:-D:-D
"ninjareflexek"
:-D:-D:-D

kész, eldőltem... te szerencsétlen: a jobb gomb folyamatos lenyomásával védekezhetsz a támadások nagy része ellen, ha pedig már pajzsod is van (nagyon hamar lehet találni), akkor az kb. a 95%-ukat felfogja. ebből az állapotból kell kitámadni a megfelelő időpontban, esetleg ehhez kell némi reflex, de semmiképp sem egy ninjáé.. ezeket a támadásokat tudod egyre többféleképpen kivitelezni, ahogy léped a szinteket, de az alap is megteszi egy ideig bőven.

de te idáig nem jutottál el, nemhogy térképet találj... amúgy az első darabját a mocsárban adják, ha jól emlékszem, az bőségesen elég. már olyan embernek persze, akinek van némi fogalma a dolgokról, plusz angoltudása.
Dark Archon
Dark Archon 2009.10.14. 14:12
Há' én nyomtam a gombot, de attól még nem védett ki semmit. Eldobja a fáklyát, ha kardra váltok. Másik keze hol van? Valamint a fáklyával miért nem lehet harcolni/távol tartani az állatokat?
AstorAnt
AstorAnt 2009.10.14. 18:41
Én végignyomtam a GW-t is(már ha kampányokat végig vitelét annak vesszük) és a Risen-t is.Szerintem a Risenben egyáltalán nem kell bolyongani, mert a térkép vagy egyértelműen rámutat hova kell menni, vagy a szövegből egyértelműen kiderül ha keresni kell, hogy merre is kellene lennie.Csupán azért mert a harcrendszere, szabad harcrendszer(mint pl. a DDO), attól még semmi gond nincs vele, sőt az egyik legjobban megvalósított ilyen típusú rendszer, amit valaha láttam.Könnyen kezelhető és hamar megtanulható.Bár valóban a játék kicsit nehezebb mint a mai RPG-k legnagyobb része, de nem is a casual RPG playereknek készültek a Gothic játékok, mint ahogy ez sem.Itt jobban meg kell küzdeni a sikerért, ez egy ilyen játék.És bármennyire meglepő, azért mert szereti valaki az ilyesmit, még normális élete van, és jut ideje mindenre, csak legfeljebb ritkábban váltja a játékait.
McCl@ne
McCl@ne 2009.10.14. 18:47
Én azon túl, hogy teljesen egyetértek az itt általad leírtakkal, még szeretnék hangot adni azon véleményemnek, miszerint totál felesleges már foglalkozni ezzel a gyerekkel, tisztán kivehető, hogy megalapozatlan félmondatok kötik a szerepjátékok világához.
további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.