Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

ECTS 2001

Conquest: Frontier Wars

2001.09.02. 16:40 | szerző: Madrac | kategória: ECTS 2001

A Conquest: Frontier Wars egy 3D-s űrstratégia, melynek a szokásos a célja: meg kell hódítani az ismert világegyetemet. A három játszható faj egyikeként kell különböző bolygók nyersanyagait kiaknáznunk és galaktikus birodalmunkat felépítenünk. Mindhárom faj saját egységekkel és épületekkel rendelkezik, ezzel teljesen más játékélményt nyújtva. A nyersanyagok nem csak a bolygókról szerezhetőek meg, hanem az aszteroida mezőkből és a szétlőtt ellenséges hajók maradványaiból is.
Mindegyik faj mást igényel inkább a három nyersanyag közül: az embereknek az ércek a fontosabbak, a Mantis-oknak a legénység, míg a Celareon-oknak a gáz a fő nyersanyaga. A stratégia is más mindhárom fajnál, az emberek a lőfegyvereket részesítik előnyben, a Mantis-ok a nagy hatótávolságú rombolókat, míg a Celareon-ok, mely a legfejlettebb faj a három közül a különféle energiafegyverek tarén jeleskedik, melyekhez a legjobb taktika a lőj és fuss.
További érdekességet jelentenek az Admirálisok is, melyek az alájuk beosztott hajókat segítik, irányítják és erősítik. Egy-egy nagyobb küldetés akár 16 naprendszerben is játszódhat akár, mely kellően hosszú és izgalmas játékot ígér. ■

Conquest: Frontier Wars
A legutóbbi Conquest: Frontier Wars cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.