Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

ECTS 2001

Conquest: Frontier Wars

2001.09.02. 16:40 | szerző: Madrac | kategória: ECTS 2001

A Conquest: Frontier Wars egy 3D-s űrstratégia, melynek a szokásos a célja: meg kell hódítani az ismert világegyetemet. A három játszható faj egyikeként kell különböző bolygók nyersanyagait kiaknáznunk és galaktikus birodalmunkat felépítenünk. Mindhárom faj saját egységekkel és épületekkel rendelkezik, ezzel teljesen más játékélményt nyújtva. A nyersanyagok nem csak a bolygókról szerezhetőek meg, hanem az aszteroida mezőkből és a szétlőtt ellenséges hajók maradványaiból is.
Mindegyik faj mást igényel inkább a három nyersanyag közül: az embereknek az ércek a fontosabbak, a Mantis-oknak a legénység, míg a Celareon-oknak a gáz a fő nyersanyaga. A stratégia is más mindhárom fajnál, az emberek a lőfegyvereket részesítik előnyben, a Mantis-ok a nagy hatótávolságú rombolókat, míg a Celareon-ok, mely a legfejlettebb faj a három közül a különféle energiafegyverek tarén jeleskedik, melyekhez a legjobb taktika a lőj és fuss.
További érdekességet jelentenek az Admirálisok is, melyek az alájuk beosztott hajókat segítik, irányítják és erősítik. Egy-egy nagyobb küldetés akár 16 naprendszerben is játszódhat akár, mely kellően hosszú és izgalmas játékot ígér. ■

Conquest: Frontier Wars
A legutóbbi Conquest: Frontier Wars cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.

Injustice 2 sztori trailer Brainiac tálalásában

A második rész épp ott veszi fel a fonalat, ahol az első letette.

Idegenvezetés a Mass Effect: Andromeda hajóján

Új előzetes mutatja be a Tempestet és a gyomrában pihenő Nomadot.