Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Modern Warfare 2 - se csúszás, se dedikált szerverek - frissítve

A konzolos verziókkal együtt fog megjelenni a PC-s változat is; pár dolog kimarad.

2009.10.19. 16:15 | szerző: Retee | kategória: Játék

Bár úgy tűnt, hogy a Call of Duty: Modern Warfare 2 PC-s verziója szűk két hetet csúszik a konzolos verziók megjelenéséhez képest, az Infinity Ward bejelentette, hogy nem kell ettől tartanunk. Így tehát a személyi számítógépes változat is november 10-én érkezik a boltokba, ami kétségkívül jó hír. Az viszont nem az, hogy kimarad a dedikált szerver funkció, és felváltja egy IWNet nevű szolgáltatás. Ez gyakorlatilag az Xbox Live és PSN rendszereken működő "játékos-csoportosító" (matchmaking) rendszernek felel meg, és fő funkciója, hogy csatlakozás után a hozzánk hasonló tudásszintű (azonos rangot elért) játékosokkal rak minket egy játékba. Lesz azért lehetőség privát meccsek indítására is, ezeknél ugyanúgy beállíthatóak majd a játék paraméterei, mint a dedikált szerverek esetében (tehát például kikapcsolható a légitámogatás), és meghívhatjuk barátainkat, hogy csatlakozzanak a játékhoz. A podcastban, amelyben Robert Bowling, az Infinity Ward munkatársa beszélt a játékról, nem nagyon beszélt a modolási lehetőségekről, előfordulhat, hogy szándékosan, és nem lesz ilyenre lehetőség, de utalt azért arra, hogy későbbi patchekkel bővíthetik a játék funkcióit. A fenti hírek mindenesetre váratlanul érték a játékosközösséget, és már majdnem 50 ezren alá is írtak egy online petíciót, a dedikált szerver funkció kihagyása ellen. ■

Call of Duty: Modern Warfare 2
A legutóbbi Call of Duty: Modern Warfare 2 cikkek, hírek

hozzászólások (55)

MirkoBlade
MirkoBlade 2009.10.20. 18:40
"a BBFC szerint a játék címe csak simán Modern Warfare 2, már találgatásokra adhat okot a játék immár dobozra nyomtatott borítójával kapcsolatban. A BBFC ugyanis mindig a végső címeket kapja meg, szóval lehetséges, hogy a Modern Warfare 2 tényleg elhagyja a Call of Duty nevet."
Madrac
Madrac 2009.10.20. 18:49
Ez esetben meg mindig ott az esetleges problema, lesz eleg serverhely mindenkinek? Nem 50 meg 100 klan lenne akinek gyakorlo hely kellene.
chromicum
chromicum 2009.10.20. 18:54
Igen.. ezzel nem tudunk mit kezdeni..
Csak azon gondolkodtam., hogy a Blizzardnak csak lesz elegendő kapacitása erre.. vagy sem?
Nem az a gyengének mondhato csapat ilyen téren ugyanis övéké a világ legnagyobb gameserver parkja..
találgatunk csak.. össze vissza lövöldözünk:)
én csak reménykedek benne hogy összerakják.. vagy igy vagy ugy..
creedszl
creedszl 2009.10.21. 00:15
már több mint 110e "aláíró"
azért ez már nem semmi:)
aignac
aignac 2009.11.01. 21:24
Na most ha nem hostolhatunk akkor nem lehet majd lanon sem játszani? Ezt nem tartom valószínűleg. Ha meg lehet lanon szervert csinálni, akkor ott a hamachi nevű program és már is lehet nyomni neten a wart. Bár ennek az Infinity biztos nem fog örülni. (Legalábbis, ha tényleg nem lesz dedikált szerver, tört játékkal is csak így lehet majd nyomni, akit ez érint;-) )
A másik meg, hogy az Infinity biztos nem hülye. Ha így is fog működni a multy, akkor is valószínűleg jó lesz. Bár soha nem lesz olyan mint a régebbi cod-ok.
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.