Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mobil

2XL ATV Offroad - minden idők egyik legszebb iPhone-os játéka

A 2XL Games off-road játéka kívül és belül is a maximumra hajt. Képek, videó.

2009.10.19. 17:58 | szerző: Retee | kategória: Mobil

Bár a telefonokon jó ideig hagyományosan inkább csak logikai, ügyességi játékok bizonyíthattak, az iPhone megjelenésével változott a helyzet, hisz az Apple kütyüje már a komolyabb műfajoknak is utat nyitott. Persze ez nem azt jelenti, hogy minden programnál ki is használják a fejlesztők a lehetőségeket, ám időnként jön egy-egy olyan név, amely akár más, komolyabb játékplatformon is megállná a helyét.
Ilyen a most bemutatott 2XL ATV Offroad, mely első ránézése még egy PSP-n is simán tarolna - a 2XL Games fiai mind a külső, mind a belső tekintetében megpróbálták felülmúlni a platform eddigi játékait. A képek és a lenti videó úgy gondolom, hogy magáért beszél(nek), s talán az is feltűnhet, hogy a csapat az irányítást is tökéletesen optimalizálta az iPhone-hoz.
Ami pedig a belsőt illeti: tizenhat pálya vár arra, hogy járgányunkkal átszáguldjunk rajta, s ezek között a hivatalos arénák ugyanúgy megtalálhatóak, mint a dimbes-dombos vidéki utak. A pályákat pedig két kategóriában (250cc, 450cc), és többféle játékmódban is teljesíthetjük: van itt karrier-mód, melyben szép lassan lépkedhetünk előre a ranglétrán, egész a világbajnoki címig, míg a Freestyle részlegen nem az első hely, hanem a minél tökéletesebb ugrások és pörgések kivitelezése a cél. Utóbbinál minden egyes trükkért pontokat kapunk, előbbinél pedig mindenféle kitüntetéseket is elnyerhetünk, és tizenhat járgány közül választhatunk.

A 2XL ATV Offroad minden bizonnyal az idei év egyik legnagyobb iPhone-os durranásának ígérkezik, a játékról pedig csak egyetlen negatívumot említhetünk meg, kissé borsos, 5,99 eurós árát. Viszont az is igaz, hogy jelen esetben van is mit megfizetni, hisz a fejlesztők minden tekintetben megpróbálják elfeledtetni velünk, hogy "csak egy mobil" fészkelődik a kezünkben. ■

Forrás: Mobilize.hu

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.