Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Metro 2033 - az orosz alagutak

Jövőre érkezik a THQ poszt-apokaliptikus FPS-e. Trailer.

2009.10.22. 12:12 | szerző: Retee | kategória: Játék

A THQ bejelentette, hogy egy új FPS-en dolgoznak, méghozzá egy nem is akármilyen sztorit feldolgozó művön, a Metro 2033-on. Az Oroszországban hatalmas sikereket elérő Dmitry Glukhovsky történetét ültetik át ugyanis a játékba, s az eredeti mű kellemes poszt-apokaliptikus hangulatát szeretnék minél jobban visszaadni benne. A regény története szerint 2013-ban egy misztikus esemény miatt az ismert világ megsemmisült, s az emberiség jelentős része elpusztult. Az új sötét korban a maradék túlélő az orosz metró alagútjaiban bújt meg, komplett kis várost felépítve itt az évek alatt. 2033-ban aztán minden megváltozott, "Metró várost" ugyanis egyre keményebben ostromolják mindenféle mutáns, horrorisztikus lények, és az emberiség ismét a kipusztulás szélére kerül. Főhősünk egy fiatal suhanc, Artyom, aki még sohasem hagyta el a földalatti bázist, ám egy tragikus esemény miatt most megteszi. S ha már kijutott, az ő feladata lesz, hogy a többi túlélőt figyelmeztesse egy közelgő, végzetesnek tűnő fenyegetésre.
A játék atmoszféráját természetesen alapjaiban határozza meg a helyszín: elhagyatott alagutakban, katakombákon kell átvágnunk, ahol persze egyáltalán nem biztonságos az áthaladás.
A Metro 2033-at az ukrán 4A Games fejleszti, megjelenése pedig valamikor 2010-ben esedékes, PC-re és Xbox 360-ra egyaránt. ■

Metro 2033
A legutóbbi Metro 2033 cikkek, hírek

hozzászólások (17)

.:[Kain]:.
.:[Kain]:. 2009.10.23. 20:37
neked.

de pedig pontosan egy fallout3-stalker keverék jutott az eszembe, mikor megnéztem a bemutató videót. ma már a pályázgatás túl régimódi, ha már leprogramoznak egy baromi nagy, szabadon bejárható területet, akkor elvárják, hogy be is járja azt a player. szóval ez is tuti küldetésrendszerű lesz, ami nem feltétlen a siker záloga, de a hangulatot ha sikerül átadni (a videóból nekem átjött), akkor nem lehet gond.

érdekes egyébként, hogy annak ellenére, hogy egyértelmű dupla-klón ( :P ) mégis érdekes, és nekem még a metrólejáró is nagyon szépen kidolgozottnak tűnt, várós! :-)
MrLentoFan
MrLentoFan 2009.10.23. 20:40
Hmmmmm! Fincsi!
Végre egy sztori ami felkelti az érdeklődésem ;)
RUSSIANBOY
RUSSIANBOY 2009.10.24. 23:58
nekem itt a video elején ekte az tetszik a legjobban ahogy az égőtől távolodik a kamera és elnézve az alagut falán logó kábeleket tisztára a "HAZAI" jut eszembe mikor az első kocsiban a kis ajtokon lévő lukakon néztem ahogy haladunk az alagutban:D:Daz egész tök LOL az alagut (egyedül azt az órát nem értem egyenlőre amit felhuz a kezén)biztos valami sugárzásmérő vagy ilyesmi és a földalatti emberek helye is tetszik főleg ahogy hirtel nátvált a fenti kietlen elhagyatott városra.És igen a mozgólépcsős rész is nagyon állat:D:D
munszu
munszu 2009.10.25. 06:52
Szerintem, ha logikusan szeretnék gondolkodni, és ez egy posztapokaliptikus játék, ahol a föld tetején csak mutáns lények képesek megélni.
Akkor azért húzza fel az órát, hogy lássa mennyi ideig van még oxigénje a palackban.
Mert ahogy elnéztem mindenkin ilyen cucc van, a fejükön is.
De lehet hogy neked van igazad a sugárzás témával^^.
speedy249
speedy249 2009.10.25. 08:45
a címéről az jut szembe hogy "vigyázzanak az ajtók zárodnak. egyébként nem lehet rossz játék bár ha rpg lesz akkor nemtudom nem vagyok rpg fan
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.