Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

ECTS 2001

Strident - the Shadow Front

2001.09.03. 23:44 | szerző: Madrac | kategória: ECTS 2001

Készül a Strident - the Shadow Front, mely egy Tomb Raider szerű akciójáték lesz a Phantagram-féle Blue Engine 3.0 felhasználásával. A Harmadik Világháború után az emberiség szenved a háború utóhatásaitól, a kimerült energiaforrásoktól és a soha véget nem érő csatározásoktól. Az ENSZ lett a békefenntartó ebben a kizsigerelt világban és létrehozott egy csapatot a FIST-et, melynek feladata leszámolni az egymással rivalizáló földalatti szervezetekkel. Hat hónappal azután, hogy egy kis csapat a FIST tagjai közül eltűnt egy közép-keleti bevetés során, egy zsoldos csapat rajtaüt egy izraeli harci robotgyáron. Az eltűnt csapat egy túlélője ekkor kap lehetőséget a szökésre, hogy felfedjen egy összeesküvést, mely megrengetheti a világot.
A játékban elég széles skálája lesz a mozgásoknak. Puszta kézzel lehetőségünk lesz ütni, rúgni, tartani, dobni. Lehetőség lesz rá, hogy tárgyakat esetleg embereket használjon dobbantónak az ugrásokhoz, sőt akár egy ellenfelet is maga elé tarthat élő pajzsként. Mozgékonyabb lesz a karakter, mint általában az a játékokban megszokhattuk, 2-3 méteres ugrásokkal közlekedhet és a lopakodási képességei is nagyon jók lesznek. Az egy- és kétkezes fegyverek nagyban csökkentik a mozgékonyságot. Mivel a képességei, mind harci mind mozgás terén, nagyban módosulnak a fegyvertől háromféle kombinációt előre beállíthatunk és ezek között könnyen, egy gomb megnyomásával, lehet majd váltani.
Különböző járművek lesznek: a szállítók és a power-suit-ok. A karakter szinte mindig az utóbbit használja majd, melynek három fajtája lesz. A könnyű garantálja majd a mozgékonyságot és a jó közelharci képzettségeket, a közepes nagy tűzerőt és jó páncélzatot kínál, de ez már a nehézzel együtt csak az ellenféltől szerezhető meg. A nehéz páncél kizárólag a víz alatt és a légi feladatokhoz használt darab.
A 20 küldetésre 30 percet terveznek a készítők, persze pályánként. Minden pály más és más alapfeladaton nyugszik majd. Lesznek támadások, védelmek, behatolások, kíséret, szabotázs, minden ami illik egy hasonló játékban. Az Xbox verzió 2002 telén jelenik majd meg, a PC-s verzió is akkor elvileg, de ennek az elkészítéséről meg nem végleges a döntés. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.

Injustice 2 sztori trailer Brainiac tálalásában

A második rész épp ott veszi fel a fonalat, ahol az első letette.

Idegenvezetés a Mass Effect: Andromeda hajóján

Új előzetes mutatja be a Tempestet és a gyomrában pihenő Nomadot.

Nintendo Switch részletek: március 3-án érkezik az új konzol

Az új Zelda játék is a nyitócímek között lesz.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #7

Végigvittük az ötödik küldetést. Legyezőt is nyerhetsz!