Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Hamarosan a mozikban az Alkonyat folytatása

A New Moont november 20-tól vetítik a hazai mozik.

2009.11.03. 15:43 | szerző: Retee | kategória: Mozi

Az Alkonyat sikere után visszatér a filmvászonra Edward, a majd´ százéves vámpír és Bella, a szerelmes diáklány az Alkonyat - Újhold című filmben. A produkcióban Bella és a vámpírok mellett ezúttal a vérfarkasok is főszerepet kapnak. A történet központi eleme a vérfarkasok és a vámpírok közti konfliktus, ami elsősorban Bella legjobb barátja, a vérfarkas Jacob Black és szerelme, a vámpír Edward Cullen között élesedik ki. A vámpírok ősi ellenségei, a Quileute törzs tagjai egy ősi legenda szerint a farkasoktól származnak. Ha bárki vagy bármi veszélyezteti territóriumukat, a Quileute indiánok vérfarkasokká változnak, és mindent megtesznek törzsük védelmének érdekében. A történet érdekessége, hogy a falkatagok mindegyike valamilyen indián törzs leszármazottja a való életben is.
Az Alkonyat – Újhold című filmet november 20-tól vetítik a hazai mozik. ■

hozzászólások (41)

lalikiraaly
lalikiraaly 2009.11.25. 10:24
Egyik ismerősöm volt a éjszakai vetítésen, és 20 éves fejjel fiatalnak érezte ott magát.. :-D
ey12
ey12 2009.11.25. 10:41
Kíváncsi vagyok a filmre, lassan el kellene jutnom a moziba ...
McCl@ne
McCl@ne 2009.11.25. 10:46
Na, végigverekedtem magam a topikon, és...

Ez egy baromság.
Mármint egyáltalán a világon semmi bajom nincs azzal, ha a megcélzott korosztály beömlik a mozikba egy vámpíros-romantikus filmre és ezzel megdöntik a TDK -amúgy teljesen kiérdemelt- rekordjait.
De.
A probléma nem ez. A probléma az, hogy ezek szar filmek, szar színészekkel és szar történettel. Nem szerintem, hanem nagyon sokak szerint. És igazából ellentábor sincs, ha csak asas -csakazértis- véleményét nem számítjuk annak... (és nem számítjuk)
Ugyanis a jelzett korosztály véleménye a filmről: "húúú, milyen helyes pasik vannak benne!!!" és ennyi. Az elmúlt néhány hétben több, a filmmel kapcsolatos riport is volt a tévében: Mokka, Reggeli, hasonló kaliberű csodák, de a lényeg, hogy mind tanulságos volt! A megkérdezettek két táborra oszlottak: az egyik természetesen imádta a filmet, azonban amikor annak erényeiről kérdezték, az kimerült valami Jacob nevű tag felsőtestébenl... és most nem túlzok!
Míg a másik tábor, szinte értetlenkedve próbálta elmagyarázni, hogy ez az egész tényleg egy kalap szar és könyörgom, ébresztőőőő!!!:-((

Persze, menjenek a 12-16 éves lányok romantikus filmekre, sőt, inkább csak arra menjenek! És igen, fogják meg őket egy helyes pasival, akiért rajonghatnak, mert - és ebben asasnak maximálisan igaza van! - ez így normális! De legyen mellette tartalom.
Nyilván nem a Szív hídjait fogják imádni, amiben a szereplők átlagéletkora 80 év, de mondjuk miért nem volt ekkora (mert nagy volt, de közel sem ekkora!) hiszti a Step Up körül pl.? Annak az első részéből nem lett kultuszfilm, holott romantikus, zenés-táncos, stb., és még jó pasi is van benne! Mindez némi tartalommal felvértezve, jó színészi játékkal!
Igaz, nem meztelen férfifelsőkről szólt a film, hanem volt sztorija, és ha ki kellett valamit emelni belőle, akkor szerintem 10 kislányból 9-nél nem hangzott volna el a "szexi" szó a véleményben...

Szerintem is szomorú ez az egész.
Germinator
Germinator 2009.11.25. 10:57
Hát, több személyes véleményt meghallgatva valami olyasmiről lehet szó, hogy a vámpír-ember közötti szerelemben benne van ez, hogy az egyik feláldozza a saját "származását" azért, hogy a szeretett nővel legyen, tudod, gyakorlatilag Rómeó és Júlia alapsztori, és ez nagyon nagy hatással van a lányokra, igaz, nem tudom, hogy miért ekkorával. Mert ennyi erővel tényleg az lehetne, hogy a lányok százezrével csődülnek be a Nemzetibe egy klasszikus Shakespeare-feldolgozásra, de mégsem ez történik:-D
McCl@ne
McCl@ne 2009.11.25. 11:00
Kérdezd meg tőlük, hogy látták-e az Angyalok városát.
Amúgy én is szeretem a romantikus filmeket, méghozzá nagyon. De ez ettől még egy kalap szar.
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.