Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mobil

XPERIA X10 - a Sony Ericsson is Androidos mobillal támad

2010-ben érkezik a boltokba a XPERIA X10 - képek, videók.

2009.11.03. 15:54 | szerző: Retee | kategória: Mobil

Úgy tűnik, hogy az Android rendesen felrázta a hagyományos gyártók fantáziáját és ezáltal kínálatát is, hisz immár a Sony Ericsson is bejelentett egy Google operációs rendszert használó mobilt. A XPERIA X10 várhatóan 2010-ben jelenik meg, ám addig is lássuk, hogy mit tudhatunk az új készülékről.
Nos, az első részletek alapján a Sony Ericsson nem a 10 ezer forintos kategóriát célozza meg, hisz a XPERIA egy laza 1 GHz-es Qualcomm Snapdragon QSD8250 CPU-val érkezik, amelyhez 480*854-es felbontású érintőképernyő társul. Az ilyenkor kötelezően megemlítendő "multimédiás érzetet" a 8,1 megapixeles autófókuszos, stabilizátorral felszerelt, arc és mosolyfelismerő funkcióval megtámogatott kamera adja, mely persze videót is képes felvenni.
A 3,5 mm-es jack csatlakozó, a wifi, a Bluetooth, a GPS és a Google Maps pedig tesz róla, hogy ne csak sms írásra használhassuk a XPERIA X10-et. Természetesen ez nem minden, Az Androidnak köszönhetően 3D-s játékok és rengeteg program is vár majd a tulajokra, akik összeismerkedhetnek két exkluzív Sony Ericsson alkalmazással, a Timescape-pel és a Mediascape-pel, melyek segítségével sikerrel oldhatjuk meg azt, hogy a szociális hálónk teljesen rendben legyen. Magyarul valószínűleg a Facebooktól kezdve a Youtube-ig mindenhol speciális felületek várnak majd ránk.
A 2010 első felében érkező XPERIA X10-ről valószínűleg hallunk még a jövőben, de első körben inkább csak lássuk, hisz egy erősen promó-ízű, de azért korrekt kis videót is mellékeltek róla. ■

Forrás: Mobilize.hu

hozzászólások (0)

további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.