Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

End of Twilight

2001.09.04. 13:39 | szerző: Madrac | kategória: Játék

Az End of Twilight egy kalandjáték lesz külsőnézetes akció elemekkel. A mennybeli szigeteken játszódik a germán istenek világában. A játék a világ végekor játszódik, mikor három hős is belekeveredik az istenek háborújába. A hősök találkozhatnak egymással, felfogadhatnak segítőket, kiirthatják a szörnyeket és megküzdhetnek a főellenfelekkel.
A harcrendszer hasonló lesz a Magic the Gathering-hez és a Final Fantasy Tactics-hoz, de egyszerűbb azért ezeknél. Az egységek fegyverei mindig felveszik majd az adott terep elemét, ezáltal nagyban befolyásolva a csaták sikerét. A grafikát is úgy valósítják majd meg, hogy minél inkább igazodjon az adott sziget hangulatához. Hogy senki ne maradjon kihívás nélkül a játékban három nehézségi szint lesz.
A hősök. Az első Erik, ő egy harcos. Szereti, ha mindenki rá figyel, ezért gyakran mesél kalandjairól az embereknek. Barátságos, de óvatos, bár mindig ott szeret lenni a dolgok sűrűjében. A második Bers. Akaratos, erős és buta. Nem érdekli, mi történik körülötte, ha az nem érdekes. Az utolsó Aks. Békés, szereti a természetet. Ismeri az összes legendát, és hisz is bennük. A legfőbb vágya, hogy a földön béke és szeretet legyen, de ha valaki összetűzésbe keveredik vele veszélyes lesz.
A főellenfelek az istenek közül kerülnek ki: Odin, Fenrir, Har, Gymir, Surt és Igg lesznek a nagyobb összetűzések középpontjában. Az irányítás egyszerű és könnyen megtanulható lesz és a gépigénye sem lesz túl nagy a játéknak. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.