Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mobil

Navigációs hang versenyt hirdet a Nokia és a T-Mobile

A győztes az értékes nyeremények mellett egy évig kölcsönözheti hangját a szoftvernek.

2009.11.25. 14:41 | szerző: Retee | kategória: Mobil

Érdekes és vicces akciót hirdetett a T-Mobile és a Nokia: együtt keresik a Nokia mobiltelefonok navigációs hangját a Legyél te az Év Navigációs Hangja versenyen. A fődíj egymillió forint és egy navigációra alkalmas Nokia N97 mobil számítógép.
Akik úgy gondolják, hogy kellemes orgánummal rendelkeznek és elég rátermettek, regisztráljanak a www.evhangja2009.hu weboldalon. Ezután a résztvevőknek már csak egy működőképes mikrofonra van szükségük, hogy legkésőbb december 6-ig egy megadott navigációs útvonalat felmondjanak és rögzítsenek. A felvétel elkészítése előtt lehetőség nyílik a gyakorlásra is, hogy élesben már a legjobb formájukat hozhassák a versenyzők, és eséllyel induljanak a nyereményekért. A tárgyi díjak mellett a győztesé a dicsőség, hogy hangját egy évre beépítik a navigációra alkalmas Nokia készülékekbe.
A győztest szakértői zsűri választja majd ki, tagjai olyan ismert hazai hangok tulajdonosai mint Harsányi Levente, a Rádió 1 műsorvezetője, Tóth Vera, a Megasztár első szériájának nyertese és Bagi Iván humorista, kiváló hangutánzó.
Érdemes szavazatokkal is támogatni a kedvenceket, mert ebben a megmérettetésben nem csak a döntősök, de a szavazók is értékes Nokia készülékeket vihetnek haza. Sőt, akik nem szeretik a kötöttségeket, igazán elengedhetik magukat és átadhatják személyiségüket a Freestyle kategóriában, ahol a kategória győztesének fődíja szintén egy multimédiás Nokia N97.
Az oldal látogatói további játékokkal is próbára tehetik szerencséjüket. Azok, akik helyesen válaszolnak a napi kérdésekre, illetve jól tippelnek a hangfelismerő játék során, értékes Nokia mobiltelefonokra tehetnek szert. A játék nemcsak a hivatalos oldalon, de a Facebookon is nyomon követhető a facebook.com/evhangja2009 címen. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.