Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Dragon Age: Origins - Awakening

Bejelentették a Dragon Age kiegészítőjét.

2010.01.05. 17:36 | szerző: Retee | kategória: Játék

A Dragon Age: Origins hatalmas sikere után nem meglepő, hogy a BioWare úgy gondolta, akad még elég kihívás és rejtély a DA világában ahhoz, hogy a játékosok tovább haladhassanak karaktereikkel. Így ma a csapat bejelentette a Dragon Age: Origins - Awakening című kiegészítőt, mely várhatóan már idén márciusban a boltok polcaira kerül. Az Awakening sztorijában egy új területre, Amaranthine földjére kapunk bebocsájtást, ahol az alapjátéknál jóval sötétebb kreatúrák és titkok várnak ránk: többek között a darkspawn horda titkos motivációit is kifürkészhetjük, akik amúgy központi szerepet kapnak a kiegészítőben. Az akadályok leküzdéshez viszont friss és tápos csapattagok járnak (a régiek mellé), és emellett persze új fegyvereket, felszerelést és varázslatokat is elérhetővé tesznek a fejlesztők.
A kiegészítőben pedig a BioWare bevallottan hallgatott az első rész kedvelőinek véleményére, s az sztori mellé megújult képesség-rendszert csomagolnak, mely segítségével sokkal jobban testre szabhatjuk karakterünket, mint az alapjátékban, és ezzel szinkronban akár egyes képességeknél specializálódhatunk is.
És mindezt akár a már bejáratott hőseinkkel is megejthetjük, akik a Grey Wardens rendet akarják újjáépíteni - persze ha valaki akar, teljesen új karaktert is alkothat a nagyjából tizenöt órás elfoglaltságra. ■

előző
következő
Dragon Age: Origins - Awakening
Dragon Age: Origins - AwakeningDragon Age: Origins - AwakeningDragon Age: Origins - AwakeningDragon Age: Origins - AwakeningDragon Age: Origins - Awakening
Dragon Age: Origins - Awakening
A legutóbbi Dragon Age: Origins - Awakening cikkek, hírek

hozzászólások (15)

Artemius '89
Artemius '89 2010.01.06. 23:59
Engem csak annyi érdekelne, hogy ez hogy is fog működni. Én sajna toltam egy uninstall-t a játékra, miután kipörgettem. Akkor most újra le fel kell majd tennem, végigvinnem és utánna folytathatom, vagy hogy fog működni? Egyáltalán kell majd az alap game ehhez? Élveztem a játékot, de azért teljesen elölről az egészet... az fájna. :D Tud valaki valami pontosabbat?
gothmog
gothmog 2010.01.07. 09:34
Szerintem kelleni fog az alapjáték, ellenben nem feltétlenül szükséges, hogy meglegyen egy a játékot "letudott" karaktered, ugyanis kreálhatsz teljesen újat is a kieghez, sőt, lehetőséged lesz egy vadonatúj eredettörténet végigjátszására is a kiegen belül (amennyiben új karaktert indítasz)
Shadowguard
Shadowguard 2010.01.07. 09:59
Engem inkább az érdekel, hogy ha az alapjáték karakterét viszem át oda, akkor vajon kapok-e visszautalásokat az ott történtekre:-D Például:
SPOILER
Emlegetik-e a törpéknél elvileg kitört polgárháborút
És most nem a játékra gondolom, hanem a vége főcím előtt végigfutó összegzéseket a különböző cselekedetek függvényében.
A fix történeti szálhoz: ami fix belőle az annyi, hogy milyen helyeket is kell meglátogatni, ott sokszor szabad a döntés joga. Aláírom az első faluig az előtörténetet leszámítva sok a hasonló rész, de utána igenis lehet a főszál helyeit is módosítani, ami a végső csatában kapott segítőkre is kihatással van. Pár példa:
SPOILER
Az elfek helyett kaphatsz vérfarkasokat is, a törpéknél gólemet lehet ilyen formán szerezni, de ott pluszban, a mágusok helyett templáriusokat.

A végén pedig minden cselekedeted következményét elmondja a program. Így derülhet ki az is, hogy nem mindig az elsőre jónak tűnő cselekedet a legjobb megoldás, mert háborúba is torkollhat.
gabor1
gabor1 2010.03.20. 13:26
Tudja valaki a Dragon Age Origins Awakening telepítő kódját? Nagyon kéne.
sysnrt
sysnrt 2010.03.20. 13:47
Nem, ezt itt nagyon nem kéne. A PCDome-on nincs warez.
további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.